dobra juz wiem;P
eminem - crack a bottle
Wersja do druku
dobra juz wiem;P
eminem - crack a bottle
Wiesz nie sprawdzałem prawdę powiedziawszy ale mam nadzieję, że tak skoro część ludzi go sobie chwali. Mój kontakt zakończył się na darmowej wersji, w której zresztą po niedługim czasie wyłącza się wszystko co istotne. Mnie to demo tak skutecznie zraziło, że dziękuję postoję. Po prostu taka polityka producenta mi nie odpowiada.
Cały czas mam nadzieję, że Canon wypuści jakiś rozsądny program do edycji filmów. Coś na kształt DPP.
pewnie gdyby to była kamera soft by jakis już był
Witam, mam pytanie odnośnie importu filmów z 5DmkII do programu ProShow Gold.
Plików MOV program nie chce importować. Jak najlepiej przekonwertować MOV-a ? Podejrzewam że na AVI, ale z jakimi parametrami, rozdzielczością itp. Poza tym inny problem to bardzo słaba jakość filmu w późniejszej prezentacji. Zdjęcia pookazywane są ok, jakość bardzo dobra, natomiast w momencie gdy pojawia się urywek filmu wszystko wygląda prawie jak z komórki. W opcjach programu mam poustawiane high quality i rozdzielczości również.
Pozdrawiam
No tak, tylko chodzi mi i o to że Proshow podczas kompilacji na DVD kompresuje dodany film tak że nie idzie tego oglądać. Gdyby jakość była taka jak po przkonwertowaniu MOV na jakies skompresowane AVI to byłbym happy, ale niestety podczas odtwarzania DVD ten właśnie urywek prezentacji gdzie jest dodany klip jest bardzo złej jakości.