Ja też się piszę na smycz i koszulkę :)
Wersja do druku
Ja też się piszę na smycz i koszulkę :)
Wiadomo już coś?
Ja także się piszę na zestaw :-)
Na razie niech NIKT nie pisze nic w wątku odnośnie chcenia nie chcenia. STOP PAUZA!
Po pierwsze to:
To cytat z fragmentu wypowiedzi KrzysK. Wyciągajcie wnioski sami, ale trzeba zdecydować, co komu dać to zrobić.Cytat:
Wybierzcie kogo chcecie, ogłoście to na forum i jeżeli wybierzecie mnie to zabieram się do roboty
Teraz druga sprawa. Jeżeli jednak znacie inną osobę, która mogła by się tym zająć. PROSZĘ O SUGESTIE
Moim skromnym zdaniem moglibyśmy wybrać KrzysK. Oficjalnie napisać, że tylko on się tym zajmuje i nikt inny.
Zastanawiam się czy zamówienie na smycze obejmujące owe np. 100szt. nie może być współdzielone pomiędzy smycze CB i C-F-K różniące się jedynie użytym logiem na taśmie tkanej, reszta (tzn. taśma bazowa, klamerka, karabińczyk, kolory) byłaby tożsama. jakby to było możliwe, klub by z 50szt. dołożył do zamówienia...
Mellan, z tego co się dowiedziałem, to i Ty masz jakieś wtyki by zamówić (załatwić) owe smycze.
Przecież cb jak i cfk to klubowicze z tego samego systemu - współpracy mówię TAK:)
Teoretycznie.
Klub nie mam prawa dysponować logiem forum CB tylko dlatego, że większość z nas jest tu zalogowana.
N00bek wiadomo coś w temacie?