Też mogę śmiało polecić R-strapa dual
Pół sezonu na tym fociłem i zdaje egzamin. Paski to jeszcze nic, ale jak się założy sakwy na obiektywy to dopiero choinka.
Wersja do druku
Też mogę śmiało polecić R-strapa dual
Pół sezonu na tym fociłem i zdaje egzamin. Paski to jeszcze nic, ale jak się założy sakwy na obiektywy to dopiero choinka.
A ma ktoś może taki pasek -> http://www.sklepfotograficzny.pl/akcesoria/paski/OPTECH-Dual-Harness/
Bo też chciałabym na dwie puszki, ale boję się tych zapięć. W plecakach idą jeden za drugim...
Ja osobiście mam obawy (na pewno niesłuszne) do wieszania aparatu na śrubie statywowej z obawy o odkręcenie, a co dopiero na takim pasku z klamerkami :P chociaż może to i wygodne, bo odpinasz aparat i pasek możesz schować w bocznej kieszeni, jeżeli mamy taki zwykły neopranowy :)
Przyznam się szczerze, że ciężko mi się przebijać przez te 35 stron:\
Jaki pasek tj. której firmy będzie najlepszym wyborem? R-strapa nie ma w Polsce jeszcze. Jest QUICK STRAP w foto-tipie, ale szczerze mówiąc to jakość tych produktów do mnie nie przemówiła. Prosty przykład miałem od nich torbę firmy Delta w której klamra odpadła:| A jakość tego QUICK STRAPa wcale nie była lepsza:(
Jak jest z jakością tego reporterstrapa w porównaniu do 'zachodnich' konstrukcji?
Dołączam się do prośby: Który pasek najlepszy?
nie wiem który najlepszy, wiem że oryginał używam od ponad roku bardzo intensywnie
(dual strap) i poza jedną wadą ( raz zostawiłem paski w domu na fotelu ;) ) nie ma żadnych śladów używania żadnych problemów (oxydowane karabinki się ścierają ;) ) i nie chcę innych cena 130$ i można rozdzielić i stosować w dwójkę czyli osobno.
mama pytanie odnośnie REPORTER DUAL RS, czy jest możliwość ewentualnego rozdzielenia go na dwa niezależne paski? Czy jest to to samo co REPORTER STRAP PRO RS tylko spinane poprzecznym paskiem?