fuji dalo po s3 odrazu s5 pewnie canon zrobi tak samo i nikon tez ;) co za roznica moga byc nawet d88 ;)
Wersja do druku
fuji dalo po s3 odrazu s5 pewnie canon zrobi tak samo i nikon tez ;) co za roznica moga byc nawet d88 ;)
Nie tylko. Błędna była koncepcja połączenia w jednym korpusie body manualnego i nazwijmy to komputerowego ;). To się po prostu niesprawdziło. Dużo ludzi przez to i przez wspomniany AF odeszło z systemu. Ja sam wtedy wybrałem C. Po prostu filozofia obsługi F4 to była zbyt duża filozofia dla zwykłego człowieka :mrgreen:. I nie było to tylko moje zdanie. Co nie zmienia faktu, że było to pod pewnymi względami body kultowe.
Tak na marginesie to najlepsze, że to właśnie w Nikonie wymyślili silniki w obiektywach i pierwsi je zastosowali.
Tak czy tak jeśli nawet nie łączyć tego bezpośrednio z modelem F4 nie był to okres podejmowania najszczęśliwszysch decyzji w Nikonie i zaważył na pozycji firmy przez długie lata. Ja bym na wszelki wypadek jednak D4 nie robił :mrgreen:.
Tyle że PS to amerykancki ;) wytwór, a oni już tacy przesądni nie są ;):).
To juz wiem dlaczego G4 nie bylo :), chociaz niektorzy z rozpedu na allegro sprzedaja czasami jakies akcesoria pasujace do G3, G4, G5 :)
Witam,
Nie wiem czy ktos juz widzial ale oferta interesujaca:
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=270475859
Czy to znak, ze nastepca w drodze :)
W takim tepie to na koniec roku bedzie 6000 zl.
W podforum Giełda nie da się odpowiadać w wątkach a z treści wnioskuję że chcesz sprawę przedyskutować. Dlatego przenoszę.