Nie wiem czy nie wdał się błąd z ceną, jak nie to możesz podać nazwę sklepu?
Wersja do druku
To cena po wszystkich rabatach i cb w sklepie abfoto. Dzisiaj widziałem wiec może aktualna jeszcze
Dzięki jest 400zl natychmiastowy i 500zl cashback czyli razem 5090
...kim Ty jesteś żeby pisać tutaj co kto może komentować, a kto nie i kto jest wystarczająco do tego kompetentny :roll:?
Druga rzecz; nie jestem adminem, napisałem to żartem - po coś są te emotki...
Trzecia - bywa że robimy tysiące zdjęć na potrzeby naszej firmy, nigdzie też nie napisałem że to profi puszka - to dopiero bzdura którą sobie uroiłeś.
Oczywiście, choćby nawet ze względu na budowę (i nie chodzi o wielkość) co jest zresztą znacznie ważniejsze niż możliwości techniczne. Te ostatnie już zresztą dawno przekroczyły większość nawet wymagających potrzeb.
Witam, mam pytanie do użytkowników R8-mki. Czy to normalne że np. z podpiętym obiektywem 85 f2 autofocus cały czas szuka ostrości bez różnicy na wybrany tryb one shot / servo? W poprzednim body RP w trybie one shot wydaje mi się że tego nie było.
Musisz zmienic w menu ustawienie AF ciągly, wylaczyc to. Servo nie ma tu nic do rzeczy.
Menu sie różni w zaleznosci od trybu, czy jestes w M, P, Av czy wideo.
byłoby bardzo dziwne gdyby nie było tej opcji, ale w sumie po Canonie to już się wszystkiego można spodziewać
może jest na sieci jakieś info o tym? albo ktoś miał podobny problem? zapytaj na grupie Canona na fejsie, tam prędzej Ci poradzą