...;-)))
Wersja do druku
...;-)))
Dziekuje wszystkim za glosy, fajnie, ze sie podobalo :)
Dzięki za komentarz. Buty może i fakt, ale bardziej jestem zły, że ciut szerzej nie skadrowałem. pozdrCytat:
Zamieszczone przez djtermoz
No to ja też się zdekonspiruję:grupa 5 zdjęcie 8.
Wypatrzyłem ten obiekt przypadkiem, w jednej kawiarni, jak robilem kumpeli fotki do konkursu (pod czerwoną latarnią).
Dziekuję za oddane głosy. Mam nadzieję że sprostam wyzwaniu w II etapie.
Ja mam jeszcze mniej optymistyczne podejście. Pomysły które mam do tego tematu są raczej technicznie nie do zrobienia, albo inaczej - za dużo byłoby zachodu.Cytat:
Zamieszczone przez RaV22
Jac powinien wymyśleć coś innego np. "zielony" a na finał "niebieski" ;)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Niekoniecznie to miałem na myśli. Ale widziałbym jakiś bardziej konkretną, przyziemną tematykę. NIe każdy fotograf musi być artystą..
Zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie narzekal :twisted:, wiekszosci sie jednak drugi temat spodobal, a i pierwszy etap z prawie 50 uczestnikami tez pokazal ze jest fajnie ;-) czy moglo by byc fajniej? moze tak moze nie :mrgreen:...Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
zreszta, zawsze mozesz sie poddac i wycofac jak nie dajesz rady :twisted: - zabawa ;-)
Nie bardzo widzę mozliwość zrobienia plugina bez dostępu do tabel SQL z autoryzacjąCytat:
Zamieszczone przez hazan
i bez tworzenia nowych tabel do przechowywania wyników ankiet. IMO w takim razie temat możliwy do wykonania wyłącznie jako osobny projekt z odrębnym logowaniem.
Aaa. i jeszcze się przyznaję do tej truskawy z 5 grupy (fotka nr 2).
BTW jak juz etap się skończył to chyba nie ma co zabraniac ujawniania się autorom zdjec po zakończeniu głosowania.