5.
6.
Kurde nadal nie mogę poziomego zdjęcia wrzucić w normalnym rozmiarze. Już i po wysokości i szerokości dawałem 800 px i nadal wyświetlają się jako mniejsze niż powinny być :???: Pewnie jakiś głupi błąd :(
Wersja do druku
5.
6.
Kurde nadal nie mogę poziomego zdjęcia wrzucić w normalnym rozmiarze. Już i po wysokości i szerokości dawałem 800 px i nadal wyświetlają się jako mniejsze niż powinny być :???: Pewnie jakiś głupi błąd :(
Darek, może po prostu daj sobie spokój z fotosikiem.
Czy ktoś z was ustrzelił dzisiejszą pełną, podwójną tęczę na błoniach? Było widoczne 180 stopni na horyzoncie, a w samym środeczku Wawel oświetlony zachodzącym słońcem. Nie miałem aparatu, próbowałem zrobić coś telefonem, ale to nie to samo...a taki widok trafia się pewnie raz w życiu.
To ja się przywitam może ze wszystkimi w tym wątku ;) Jeden z cyberfotowiczów ściągnął mnie na to forum (sam nie wiem czemu nigdy się tutaj nie zarejestrowałem) Widzę że to zdaje się jedyna w Krakowie otwarta, czynna grupa fotograficzna :) Witam więc i do zobaczenia na jakimś spocie !
Witamy i zapraszamy!
Moja propozycja na "plener" wyjazdowy. Muzeum browarnictwa w żywcu wraz ze zwiedzaniem działającego browaru. Można bez problemu wszystko fotografować. Byłem jakis czas temu i chętnie pojade znowu.
Czas na kilka moich:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Przez ostatni tydzien lipca nas niestety nie ma w Krakowie.
Ja się wstępnie piszę na 30tego :)