Wg. IPTC to zdjęcie pochodzi z Mazura. Może z fotoweba?
Wersja do druku
z fotoreporterzy.net
http://shitbrix.com/ puzzle fotograficzne :) Trochę się ubawiłem. (sorry jak już było)
Próbowałem zrozumieć, ale nie czaję.
Micles -> hint
Ok, found him. Na failblog.org takie rzeczy zaznaczają strzałkami, nie jestem przyzwyczajony do "find Wally!" :P
Wróciliśmy właśnie z najlepszą z kobiet z rewelacyjnego "jazzu na starówce" (swoją drogą jestem ciekaw ilu forumowiczów tam widziałem, bo canonierów doliczyłem się dziesięciu - paru z białymi szkłami :mrgreen:). Mua Pani w pewnym momencie zabrała mi zabawkę - bo wyłuskała w tłumie innego fotoamatora :)
Wybaczcie jakość tych fotek, ale próbowała go uchwycić moim koszmarnie wolnym tele:
I ŻEBY BYŁO JASNE: MY SIĘ WCALE Z TEGO PANA NIE ŚMIEJEMY!
Ja osobiście wyrażam tylko pewien taki podziw, dla "kolegi po hobby", targającego ze sobą 4kg statyw do 400g małpki :twisted:
edit:
PS - Zwróćcie też uwagę na intrygującą optykę tego automatu .. Wygląda to na podwójny szeroki kąt założony na zooma małpki :)
Robi pewnie panoramy 360. Na statywie widać poziomicę. A ja jakbym miał jakiś statyw, to też bym go dźwigał, a nie kupował nowy...
Nie ma nic gorszego od dopowiedzianych, tłumaczonych dowcipów.
Reakcja Miclesa po przeczytaniu wiersza: "Czy ten autor nie może normalnie napisać o co mu chodzi?!" :-P
Chyba nie będzie za trudne do załapania ;) (przepraszam jeśli już było):
By nie było że post jest stronniczy:
:mrgreen: