Jest też aktywna grupa wyznaczająca średnicę nowego (?) obiektywu!
Oj, będzie: "feast or famine" ;)
Wersja do druku
Swoją drogą spece od marketingu w Canonie mają teraz niezły ubaw jak czytają te wszystkie domysły ;-).. mam nadzieję że niezapomnieli iż ten kij ma dwa końce. Teraz nakręcają gorączkę przedpremierową i bawią sie "naszym kosztem" ale jak za te parę dni nie pokażą czegoś naprawdę "wypasionego" to userzy pojadą po Canonie po całości. bo po takim czasie oczekiwania i tak nakręconej spirali oczekiwań wszystkomającej puszki to każdy piksel z tych 16 mln bedzie testowany pod mikroskopem ;-).
AF będzie do d - Rycerz warn -py, to już wiem. Ostatnia taka proteza przed jesienną rewolucją AD 2009.
Masz na myśli te "niusy": http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=29270805?
hmmmm.... nie ma co polemizować... jednak LV niektórym wyraźnie się przydaje... nie mam w swojej własnej puszce.... używałem tylko parokrotnie przy pożyczonym sprzęcie, ale faktycznie może się przydać przy perspektywie żaby.... dzieki za wskazówke ;) jdnak przy fotografowaniu tańczących ludzi średnio mi się to widzi.. no chyba że szeroki plan fotografowany z góry.... z LV czy tesh bez.... dawać nową/e puszke/i !!!!
pozdrawiam ;)... podniosły się głosy że to kwestia 1-3 tygodni.... no i znóf ciśnienie rośnie, mimo że rozsądek podpowiada żeby wrzucić luzik... lubie i doceniam moje 20d ale czas na zmiany...
Jeśli ma być lepiej niż w 40D to ja się cieszę :D.Cytat:
5D will be based on a upgraded AF of the 40D
masz rację. i to w sumie bardzo niepokojące że obecnie firmy generalnie mogą nie liczyc sie ze zdaniem klientów,narzekaniem na usterki, poziom serwisu itd. zresztą dotyczy to nie tylko branży foto.
poniekąd pokładałem duże nadzieje w tym że nowe produkty konkurencji wymuszą jednak na Canonie coś wiecej niż te kilka pikseli, wiekszy monitorek, zmiotkę matrycy i LV. ale z tego jak dawkują info to chyba cała para poszła w gwizdek (marketing) i nic po za tymi drobiazgami niedostaniemy. Podejrzewam że największą różnicą jaka będzie to będzie różnica w cenie pomiędzy 5D i 5DII.
w sumie to będe sie cieszył jeśli nie mam racji. :wink: