Niedziela rano na 50% - ewentualnie popołudniu w niedziele na 99%
Wersja do druku
Niedziela rano na 50% - ewentualnie popołudniu w niedziele na 99%
Jeśli jutro popołudniem to my z canisem jesteśmy chętni - jeśli niedziela to niestety nie damy rady.
Jutro po południu chyba pewniejsza pogoda.
Wygląda na to, że większej ilości osób pasuje sobotnie popołudnie. Jak pisałem - mnie także pasuje. Robert wspominał o godzinie 17. Czy w takim razie możemy umówić się jutro o 17 przy bocznym wejściu do Praktikera ( od strony skrzyżowania z ul. Centralną ) ?
Pogoda z tego co widziałem jutro zdecydowanie pewniejsza gdyż w niedzielę już dość często mają pojawiać się burze.
Czy ta godzina i miejsce Wam odpowiada ?
Dla mnie ok.
Dla nas ok.
No to już jest nas 4 osoby :) Przyznam szczerze, że po moim ostatnim pomyśle wyjazdu do obozu w Oświęcimiu spodziewałem się, iż Prefabet też nie spotka się z pozytywnymi opiniami :) A tu miła niespodzianka :P
Może jeszcze ktoś dołączy :)
Jesli uda mi sie wyrobic jutro do 17 z powrotem do Krakowa to po prostu przyczłapie na 17'nastą, niestety nie bede wiedzial o ktorej wroce, do czasu az nie wroce... a i wtedy nie jest do konca pewne czy nie pogonia mnie gdzie indziej ;-)
Taka specyficzna praca :D
Jak uda mi sie dotrzec na 17nasta to po prostu sie pojawie.
Ja być może też o 17 sie zjawie i moze zabiore kolege damiana ktory dziala tez na forum
Polecam zabrać dobre buty. W tenisówkach wstęp wzbroniony :P