-
Powitać ponownie :)
Szukam jednej bądź więcej osób na wyskok do tego co zostało z Prefabetu. Oczywiście chciałbym wejść wszędzie tam gdzie tylko sie da - pomijając okolice gdzie grasują hordy bezpańskich piesków :D Termin do ustalenia a wydaje mi się, że można coś ciekawego trafić - patrząc na obrazy dla Prefabetu w znanej wyszukiwarce :P
Tak wiem, nudzi mi się a dodam do tego, że jeszcze jestem na urlopie :D
-
Yoshi: Nie, link do zapisów jest nieaktywny.
Z Prefabetem pomysł mi sie podoba. Od dawna sie tam wybieram i wybrać sie nie mogę.
-
Na pierwszej stronie faktycznie link do zapisów jest nieaktywny, ale wystarczy kliknąć na "Tutaj przeczytasz informacje o imprezie" i tam link już jest aktywny. A na skróty to http://www.mmkrakow.pl/meeting/29779...opolskich.html :) jest jeszcze 19 miejsc wolnych. Ja niestety nie dam rady, niedzielę mam już zaplanowaną.
-
piszę się na prefabet tylko kiedy może w sobotę
-
Co do Prefabetu to mnie wszystko jedno. Poddałem temat i myślę że się umówimy tutaj - komu kiedy i o której pasuje. Ja jestem teraz dostępny - poza porami nocnymi :D Tak czy inaczej napiszcie kiedy Wam pasuje a szybciutko ustalimy co i jak.
-
Po tych opadach będzie tam trochę błota - ale jak nie będzie panny młodej w białej sukience to luzik - wystarczą trekingowe buty :D
-
Chętnie dołączę w sobotę po 17 lub niedzielę rano.
-
Ok to mamy już kilka osób chętnych - co nie ukrywam bardzo mnie cieszy :) Teraz pytanie - w sobote czy w niedzielę i w jakich godzinach. Robert juz sie określił ( wybacz,że tak po imieniu choć jeszcze się nie poznaliśmy ). Ja również spokojnie moge w tych godzinach. A jak inni ?
-
Ja bym sie chetnie wybral, zwlaszcza ze mam tak zwany rzut beretem tam. Niestety pracuje i w sobote i w niedziele, jedyna szansa ze zjazd byl by na tyle poznym popoludniem ze udalo by mi sie wyrobic czasowo.
ps. Niestety nie wiem do ktorej pracuje :) Wiec najwyzej pojawie sie "z doskoku".
-
Padła godzina 17 w sobotę ( lub ranek w niedzielę ). Mnie pasuje a czy innym to się okaże. Piszesz o późnym popołudniu - jakie to mniej więcej godziny dla Ciebie ?