Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
Wersja do druku
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. ja
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. on - E.3
4. robertwu
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. on - E.3
4. robertwu
5. DominikaR
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. on - E.3
4. robertwu
5. DominikaR
6. piotrek72t
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. on - E.3
4. robertwu
5. DominikaR
6. piotrek72t
7. zieloo
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. on - E.3
4. robertwu
5. DominikaR
6. piotrek72t
7. zieloo
8. Pawel_G
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Co do konta CFK na Maxmodels to możeby założyć podobne na Facebook?
twarzoksiążke CFK już ma ;)
twarzoksiążka = fejsbuk = facebook ;-)
http://www.maxmodels.pl/canon-foto-klub.html
Ja również się piszę na projekt :)
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. on - E.3
4. robertwu
5. DominikaR
6. piotrek72t
7. zieloo
8. Pawel_G
9. Asikson
10. MCorto
Na moje nieszczęście w czasie trwania Kicz Projektu będę około 700 km od Szczecina.
Wszystkim uczestnikom projektu życzę wspaniałych fotek i pogody.
Widzę lista luż coraz dłuższa. Czy już myśleliście nad zorganizowaniem tego tak żeby nie było bajzlu? Ile modelek zapraszamy? Jakiaś zrzutka na wizaż?
Szkoda...
Zobaczymy ile się zgłosi, ze 4 byłoby chyba ok. Jak trzeba będzie to zrzucimy się na wizaż po parę zł, tak jak było w Lentzu.
W związku z problemem dostania się do konta na MM (napisałem do redakcji serwisu), dałem póki co ogłoszenie ze swojego: http://www.maxmodels.pl/forum_70045_...z_projekt.html
Skoro lista taka długa to ja się nie zapiszę, bo i po co wam kolejny przeszkadzacz... tłok będzie już i tak niemiłosierny.
Dopisałem u siebie na profilu odnośnik to tego tematu na MM :)
lekki OT
Xsardas: ślub się nawet udał tylko przy obrączkowaniu, AF troche ''przypudłował'' ale jedno jest! :D trafił mi sie jeszcze jeden dziś w międzyzdrojach bo kolega nie może... Dzięki za szklo, b. sie przydało8)
No to gites. Ważne że jakiś tam hmmm sos/flaszka wpadnie za focenie :)
Ok już milczę i się nie odzywam ... i nie przeszkadzam ...
Jeszcze ja, jeszcze ja ! :D
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. on - E.3
4. robertwu
5. DominikaR
6. piotrek72t
7. zieloo
8. Pawel_G
9. Asikson
10. MCorto
11. oskardj92
O, impreza się kroi. To może i ja się podepnę, potrzymam wam świecidełka i podpatrzę co nieco :)
ja i tak w sumie idę towarzysko :P albo może zrobię Wam backstage heh
Oj mylisz się :D Ty Dominiko będziesz zapewne pozować :D
Oj, chętnych jest już parę :-D info http://www.starz.pl/canon/index.php?...sg2820#msg2820
Powiem tam, jestem za stara na modelkę, jak tak patrzę na przedział wiekowy dziewczyn ... :P Więc Oskar, ja wiem, wszyscy mnie chcecie przed obiektyw zaciągnąć, ale cóż, już nie ten wiek :P
no no no, zwariuje tu z Wami :P
dosyć już o mnie :P
To ja mam pytanie w temacie przyszłego pleneru - jak zamierzamy ogarnąć taki tłum fotografów i modelek?
Nie przesadzaj z tym tłumem, nie jest tak źle, bywało więcej :)
Na dziś jest 11 chętnych + 8 modelek (w tym 3 niepełnoletnie i zastanawiam się czy jednak im nie odmówić). Takie modelki musiałyby posiadać zgodę rodzica/opiekuna na udział w plenerze i komplikuje to nieco sytuację.
Pomysł jest taki, by ustawić się w 3-4 miejscach po paru, pomóc sobie wzajemnie podtrzymując blendę czy światełko. Pewnie będą też i tacy, którzy bardziej będą zainteresowani foceniem backstage - samej akcji, niż konkretnie modelek.
A tak poza tym, taki plener to nie tyle okazja do złapania niepowtarzalnych ujęć ile okazja do poznania modelek i możliwość umówienia się na indywidualny projekt. Do tego to wspólna akcja, gdzie jeden drugiemu może pomóc, podpatrzyć coś czy pokazać. Mówiąc w skrócie daje więcej wrażeń niż jakiś super fotografii, ale oczywiście jedno nie wyklucza drugiego.
Moje zdanie jest takie że niepełnoletnim możemy od razu podziękować.
Dominiko, skoro Vitez mówi że się jeszcze nadajesz, to znaczy że się jeszcze nadajesz... :P
A są jakieś konkretniejsze plany poplenerowe? Mam na myśli po zakończeniu całej imprezy udać się gdzieś na symboliczną lampkę szampana i podsumować efekty/fotki... :D Jak by gratów było dużo to zawsze można by do Piotra, na kolumba sie udać, o ile nas wpuści i wyrazi takową zgodę :confused:
Wyrażam zgodę :))
Piękny sposób na niedzielne popołudnie, mogę dołączyć ? :D
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. on - E.3
4. robertwu
5. DominikaR
6. piotrek72t
7. zieloo
8. Pawel_G
9. Asikson
10. MCorto
11. oskardj92
12. piotrr (rojski)
A ja ? ;-)
Chętni na Kicz Projekt:
1. Mellan
2. tasia
3. on - E.3
4. robertwu
5. DominikaR
6. piotrek72t
7. zieloo
8. Pawel_G
9. Asikson
10. MCorto
11. oskardj92
12. piotrr (rojski)
13. krzdra
Skoro tylu chetnych do focenia to zapraszam to "zapraszania" wizażystek na razie umówiona jest jedna, a przynajmniej jeszcze jedna by się przydała i niechaj każdy się liczy ze "zrzutą" na wizaż ;)
Myślę że trzeba koniecznie obgadać szczegóły na Kolumba w środę. Proponuję abyśmy podzielili się na grupy 3-4 osobowe i na zmianę focili dziewczyny ze zmianą co 40 min żeby uniknąć bałaganu.
Obgadać jak obgadać. Ja bym proponował jutro wspólną modlitwę o pogodę na weekend, a w szczególności na to niedzielne popołudnie :mrgreen:
Faktycznie, ciśnienie idzie w górę więc na weekend może być lepiej, ale czy jest jakiś plan rezerwowy na wypadek kiepskiej pogody? Pytam jako ktoś kto jednak kawałek będzie dojeżdżał :)
Pogoda będzie - gadałem już z kim trzeba i obiecał załatwić :-P
np: przejście podziemne, garaże w GALAXY (o ile nas nie pogonią ) przy Redissonie są też zadaszenia
a i jeszcze taka mała sugestia, może warto uzupełnić listę fotografów na MAXMODELS. Osoby takie jak Piotrr (rojski) zadziałają jak lep i będzie w czym wybierać :mrgreen: oczywiście nie ujmując reszcie fotografów
Nowe info odnośnie pleneru http://www.starz.pl/canon/index.php?...sg2858#msg2858