Dzień dobry :)
Wersja do druku
Dzień dobry :)
Cześć,
Jestem nowy, trochę podziałałem do tej pory na nikonie, ale mam chęć przesiąść się na canona - zobaczymy co z tego wyjdzie.
Dzień dobry :D
Cześć,
mam na imię Artur i jestem ze Szczecina. Niektórzy może mnie znają z forum CanonFotoKlub. Będę Was zanudzał zdjęciami moich kotów ;)
Cześć, jestem Marcin, miło być na tym forum.
Hej, czy ktoś to czyta w ogóle? ;) Przyszłam się przywitać, ale nie wiem czy jest sens :D
Witam! Jestem Jacek . Z Canonem od jakichś 10-ciu lat. Wcześniej Minolta, Sony... Miło mi zagościć na tym Forum 8-)
Jako nowy na Forum,
witam wszystkich Bardzo serdecznie.
Cześć,
mam na imię Sylwester, mieszkam w Olsztynie, po 10 latach użytkowania aparatów kompaktowych postanowiłem wejść w system Canona :) Mój nick z Forum Polskich Wieżowców to Herny Gale.
Cześć,
Z tej strony Łukasz z Zachodniopomorskiego. W związku z narodzinami Córeczki zacząłem zagłębiać się w tajniki fotografii a złożyło się to też ze spadkiem w postaci:
EOS 400D
Canon EFS 60mm f/2.8 USM
Canon to EF 55-200mm F4/5-5.6 II USM
Kitowy 15-44
Body wiekowe, ale z małym przebiegiem. Na chwilę obecną ćwiczę i ćwiczę, poznając zależność pomiędzy zadanymi parametrami :)
Witam,
amatorsko fotografuję od dawna.
Trafiłem tutaj zainteresowany praktycznymi informacjami na temat EOS M5 i pokrewnych.
Na razie sprzętowo tkwię w m4/3.
Pozdrawiam
Witamy :D.
hey,
Canon 6D, 50mm 1.8, 28-135, 70-200
Cześć,
Mam na imię Tomek. Sprzętowo w Nikonie, ale się dogadamy ;)
Witam. :)
Witam wszystkich serdecznie. Fotografuję canonami od 2002r. Najpierw analogowym 300, następnie 400d.
Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich użytkowników tego forum.
Hejka, Michał z tej stronuy. Zajumje sie fotografia sportową i okazjonalnie próbuje sił w innych dziedzinach - licze na ciekawe dyskusje i wskazówki tudzież słowa krytyki konstruktywnej ponieważ nie jestem alfą i Romeo fotografii ale cos tam potrafię :-) Pozdrawiam :-)
Witam forumowiczów, na imię mam Tomasz od nieco ponad dwóch lat mam 700D. Stopniowo kita zamieniłem na EF-S 24 f/2.8 STM + EF-S 10-18 f/4.5-5.6 IS STM oraz EF-S 18-135 f/3.5-5.6 IS USM I jak na razie zestaw ten w pełni odpowiada moim potrzebom (no, prawie ;) ).
Jestem na etapie poszukiwania odpowiedzi na nieco dokładniej postawione pytania i tak trafiłem na to forum.
Witam wszystkich. :)
Witam wszystkich ;)
Jestem Kamil i dopiero zaczynam swoją przygodę z fotografią.
Cześć. Pozdrawiam wszystkich uczestników forum. Canon rules!
Hej Chopin, niedługo odkryjesz, że na tym forum to sony rulez;)
Witam Canoniarzy i Soniarzy(?). Od dzisiaj o ja jestem Canonierem!
Pozdrawiam
No i po bacznym śledzeniu wątków, zaglądania tam gdzie bez uprawnień zajrzeć można, przywitać się przyszło. Siostry i Bracia, cześć Wam :)
Trochę nieśmiało witam wszystkich na forum. Kupiłam pierwszą lustrzankę Canon 100D i wiem, że będę miała mnóstwo pytań i problemów. Do tej pory korzystałam jedynie z kompaktów. Liczę więc na pomoc i dyskusję... Pozdrawiam entuzjastów fotografii :):oops:
Witajcie! Do tej pory byłem team Nikon i używałem skromnego i naprawdę niczym nie wyróżniającego się Nikona d3100, teraz pragnę dołączyć do team canon i dlatego zarejestrowałem się na forum. :)
Witam koleżanki i kolegów ze stajni Canona!
Siemanko!
Mam już jakiś czas Canona 450D i przymierzam się do fotografii krajobrazowej.
Do tej pory incognito odwiedzałem forum, więc przyszedł czas na zadawanie pytań :)
Witaj @SemperFi! Skoro już mowa o sprzęcie, to poza body potrzebne szkło, jakie upatrzyłeś sobie do tych krajobrazów?
Dzień dobry.Jestem tu całkiem nowy.
Witam wszystkich serdecznie.
Witam serdecznie, jestem nowym użytkownikiem forum i mam nadzieję, że wniosę coś wartościowego do prowadzonych tu dyskusji.
Cześć wszystkim :)
Interesuje mnie fotografia. Mam nadzieję, że niedługo zakupię nowy aparat canon :) .
Pozdrawiam.
Witam wszystkich forumowiczów.
Witam szanowne grono. Jesteśmy razem już 10 lat, bo ja to zbyt rozmowny nie jestem ;) ale zawsze chętnie tu wracam, bo wszystko co wiem, wiem stąd!
Cześć Wszystkim!
Jestem amatorem, który wraca do pstrykania po dłuższej przerwie. Utknąłem na etapie przesiadki z analogowych lustrzanek na cyfrowe. Za duży wybór :roll:
Tradycyjnie serdecznie witam wszystkich.
Cześć, jestem z Wami od jakiegoś czasu anonimowo i dziś postanowiłam się przywitać. Pozdrawiam wszystkich :)
I ja postanowiłam się przywitać :-)
Przywitam się i ja. Zmieniam sprzęt i mam nadzieję, że jakaś życzliwa dusza odpowie na moje pytanie.
Potem mam zamiar rozkręcić się bardziej w postach :)
Cześć, po latach wróciłem do Canona także czas było zawitać i tutaj :)
Dobry wieczór Wszystkim!
Witam Was
siemka :D
Cześć wszystkim!
Fotografia jest ze mną od lat 90tych .. klisza.. co prawda nie Canon, a Minolta, potem były pierwsze 2MP, jakieś tam zaawansowane małpki, aż w końcu lustrzanki i od paru lat Canon 1D a teraz 5D.
Nie ma rzeczy w fotografii, której nie chciałbym się nauczyć czy spróbować. Ostatnimi czasy okazuje się, że fotografia portretowa sprawia mi najwięcej przyjemności i satysfakcji.
Pozdro!
Witam! Po jedenastu latach w systemie Olympusa trafiłem tu jako świeży właściciel Canona 6D Mark II i na razie jedynego Canona 24-70 F/4L IS USM.