Eleganckie fotki !! :) ... dopisuję się do pytania DoMiNiQuE.
( p.s. szkoda tylko, że nie wyprosiłeś wszystkich zwiedzających :twisted: )
Wersja do druku
Eleganckie fotki !! :) ... dopisuję się do pytania DoMiNiQuE.
( p.s. szkoda tylko, że nie wyprosiłeś wszystkich zwiedzających :twisted: )
Pomiar swiatla? Po co takie skomplikowane slowa? ;-) Standardowy, "center weighted average" czy jakos tak, ISO w okolicach 500-640 i Av (okolice f/4). Blyski sa na tyle male, ze nie oglupiaja aparatu. A jesli nawet troche oglupiaja, to nie jest to nic, czego nie mozna podciagnac potem levelami w cieniach.
Zwiedzajacych nie wypraszalem, ale przesadnie duzo ich nie bylo - to byly dni prasowe, zamkniete dla publicznosci :mrgreen: Dzieki temu moglem sobie pozwolic na robienie wiekszosci fotek 1D+24-70. W "normalne" dni szansa na fotke Ferrari taka jak #3 jest praktycznie zerowa, chyba ze 17mm na pelnej klatce :)
Aha, i linki powyzej juz dzialaja - milego zwiedzania :-D
hehe, ja bym pewnie kombinowal jak kon pod gorke z tym pomiarem ;)
Przebrnalem przez wszystkie fotki i musze powiedziec, ze mi sie podobaja ...a niektore auta to normalnie
P.S.
zbieram na nowego matiza :lol:
Nie wiem co bym wybrał, to cabrio czy tego kociaka.
A ja wiem ... ;) ...... Cabrio !!!!Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
( ... a kociaki same by się znalazły :mrgreen: )
Muflon, wybacz ale Twoja moto-fotki u mnie w pracy zrobiły gigantyczną futorę :shock: .
Jeszcze raz nisko się kłaniam !!!
Muflon jak rozwiązujesz problem : żona przy boku i fotografowanie kociaków ?:lol: :lol: :lol:
Ja zawsze mam z tym problem.:lol: :lol: :lol:
Matiz to w ogole smiech na sali :) Ciagle nie moge sie powstrzymac od rotflowania jak widze "Chevrolet Matiz"... czytelnicy pl.listserv.chomor beda wiedzieli o co chodzi :mrgreen:
Akurat tym razem bylem sam, ale w ogolnosci ten problem u mnie nie istnieje :)Cytat:
Zamieszczone przez Nemeo
Szczęściarz.:DCytat:
Akurat tym razem bylem sam, ale w ogolnosci ten problem u mnie nie istnieje
no samochodziki ladne... kaciaki tez :mrgreen:
nawet maybach dr.ks. rydzyka znalazl sie na zdjeciach :|:mrgreen:
GO troszke za mala na sporej ilosci zdjec... nie mogles wiekszych szumow zaryzykowac?
Balans czasami tez kuleje (szczegolnie tam gdzie ludzi widac - skora).
Ale grunt ze u mnie w pracy tez furore zrobily (oceny w stylu "polskie targi samochodowe przy tych to dno" ;) ) a nawet mi, mimo zem niesamochodziarz - sporo fotek przykulo wzrok :) .