Ten szczurek wspaniały jest. Bardzo fajne jest też 491. Świetnie portretujesz zwierzaki, jest w tym jakaś historia, a nie tylko dobre technicznie fotki jak z podręcznika od biologii ;) Dobre foty.
Wersja do druku
Ten szczurek wspaniały jest. Bardzo fajne jest też 491. Świetnie portretujesz zwierzaki, jest w tym jakaś historia, a nie tylko dobre technicznie fotki jak z podręcznika od biologii ;) Dobre foty.
Dzięki
Prawie pół roku deszczów i siedzenia na .... w domu ale w końcu udało się wybrać i coś lepszego ustrzelić. Jednak deszcze i tak padały podczas robienia zdjęć. Trochę stracha miałem tylko przy rozkładaniu namiotu, co by mnie włąściciel pola nie zauważył że ktoś u niego biwakuje. Dzika przyroda strzelana na dziko, bo pole na którym siedziałem w tamtym roku niestety jeszcze nie przeorane.
494. Miałem nadzieję że coś z młodzieży podejdzie podczas padania, ale one wody jeszcze unikają. 1/40s przy ogniskowej 560mm
495. Gdzy młode jadły matka obserwowała teren w gotowości do tupnięcia nogą. Mocne tupnięcie można wyczuć na ziemi z kilku metrów
496. Obserwacie młodego królika
497 i czyszczenie po deszczu
Znam ten ból "deszczu" i ciemności, stąd sam gonię za słońcem, jak tylko mogę.....:). Zające sympatyczne - jeszcze Wielkanocne....:)
Bardzo fajne zdjęcia i to taki miły akcent jeszcze po wielkanocny:lol:
Poważnie, codziennie były deszcze i prawie codziennie jakieś wichury, nawet karmnika nie wystawiałem w tamtym roku.
Monthly Data - Climate - Met Ăireann - The Irish Meteorological Service Online
Generalnie to ramo można było wstać, zapalić światło i zgasić dopiero ja się szło spać.
Super seria!
Fajne te deszczowe kadry.Królik bardzo sympatyczny:)
U mnie w końcu pora deszczowa się chyba skończyła, dwa miesiące lało.Też miałem dość tego .Jaki namiot masz , jeśli można spytać ?
Nie no , namiot jak chałupa:) Ale ja bardzo Cie przepraszam _ do tej pory myślałem ze tyś chłop a tu baba;)
Ja myślę o czymś takim
Stealth Gear Tarnzelt Jubiläum, Nascondere Tenda, Doppio Alto: Amazon.it: Sport e tempo libero
dobry wg mnie bo nie ma podłogi i nic nie będzie szeleścić.To do ptaków.
Natomiast szukam czegoś niskiego żeby w terenie pagurkowatym nie zwracał uwagi kopytnym.
Abbigliamento Militare, Militaria & Outdoor - Italia Militare, Prato
Abbigliamento Militare, Militaria & Outdoor - Italia Militare, Prato
Może masz jakieś sugestie, lub coś doradzisz innego?