Skłaniam się ku Twojej wersji. Cena będzie ok. 4000 zł. Ciekawe jaką uda im się osiągnąć ilość kl/s przy takiej matrycy z jednym procesorem..
Wersja do druku
Skłaniam się ku Twojej wersji. Cena będzie ok. 4000 zł. Ciekawe jaką uda im się osiągnąć ilość kl/s przy takiej matrycy z jednym procesorem..
Przepowiednie można snuć w innym wątku - tutaj skupcie sie na 550D.
http://canon-board.info/showthread.php?t=39209
Oj Czacha, odpuść nam nasze winy ;)
To jest o 550d... ja nie wiem czy kupić tego 550d, poczekać na Wielką Czerwoną Dwucyfrową Tajemnicę czy też - "iść na całość" :D
Nigdy nie kupuję korpusów x50d. Nie miałem ani 350d ani 450d, nie kupię też 550d :lol: Wszystkie pozostałe xxxd miałem lub mam nadal. Tak jakoś wyszło, ale będę się tego trzymać na przyszłość :lol:
Mariusz, tansze body + doinwestowanie w optyke, bo to co masz w podpisie to raczej skromnie ;)
Poza tym uwielbiam serię xxxd tym bardziej, im więcej pojawia się tutaj opinii, że nie da się tym robić zdjęć i tym podobnych bzdur.
Bardzo lubię swój główny obiektyw, wybrałem go świadomie z wielu innych modeli, których nie sprawdzałem na 5 minutowych sesjach w Fotojokerze, a nieco dokładniej ;) No i akurat mi nie musisz tłumaczyć, że wszystkimi wymienianymi tu aparatami zrobię w przybliżeniu takie same zdjęcia ;)
Oczywiście, że się da i to często z lepszy skutkiem w stosunku do tych co maja 1D i Nikona D3s o czym się przekonałem na ostatnich studniówkach. Płaci się raczej za komfort pracy i powtarzalność efektów.. A najwięcej ma tutaj do powiedzenia sam fotografujący i zręczna obróbka. Skoro 350D można robić na ISO 3200 to o czym tutaj dyskutować..
No to nie wiem skad te problemy z podjeciem decyzji? ;)