Jak Diodak jeszcze nie złozył zamówienia to niech postawi ankiete. UAC czy PRESS czy DRESS. Ludzie sie wypowiedzą. chociaż zgasdzam się z pn_, że to co było ustalone wcześniej powinno być realizaowane.
Wersja do druku
Jak Diodak jeszcze nie złozył zamówienia to niech postawi ankiete. UAC czy PRESS czy DRESS. Ludzie sie wypowiedzą. chociaż zgasdzam się z pn_, że to co było ustalone wcześniej powinno być realizaowane.
Ankieta nie ma sensu. Jeden głos sprzeciwu wystarcza. Przecież pn_ wpłacił kasę za coś innego. Jesli napis by sie zmienil trzebaby zwracac kase niezadowolonym, wiec koszt moglby wzrosnac.
No i własnie dlatego zgadzam się z pn_ ale żeby nie było głosów potem, że "jeszcze była mozliwośc zmiany na ""lepsze"" i nie skorzystaliśmy ztego bo jeden się sprzeciwił"
i tu się zgodzę z pn_Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Ale na takie decyzje było mnóstwo czasu jak była mowa o projekcie
Teraz w trakcie finalizacji trzeba pogodzić się z tym wyglądem i tyle.
Poza tym PRESS czy UAC to nie ma większego znaczenia, bo to i tak ma być tylko symbol
W takim razie nie ma co kombinowac, bo sie zrobi niezly balagan, zostawiamy tak jak bylo, wszystko bylo ustalone, kasa wplacona, w takim razie czekamy na listy z ID :>
Popieram. Nie róbmy dodatkowego zamieszania, co spowoduje dalsze przedłużanie sprawt.
Zostaje po staremu.
po zakończeniu akcji możemy przecież zrobić identyfikatory prasowe
Ja tez uwazam, ze powinno zostac w pierwotnej wersji.
O kurcze, z tymi zabójcami to był żart !!! mi przecież nie puszczały nerwy i nic do Diodaka nie miałem i nie opóźniałem wpłat.Cytat:
Zamieszczone przez pn_