Jestem za, a nawet przeciw :mrgreen:
Ale jak dla mnie to tylko sobota rano, wieczorami nie da rady, niedziela rano też odpada...
Ktoś chętny jeszcze?
Wersja do druku
Jestem za, a nawet przeciw :mrgreen:
Ale jak dla mnie to tylko sobota rano, wieczorami nie da rady, niedziela rano też odpada...
Ktoś chętny jeszcze?
Ja jestem chętny. Ładnie się zabieliło.
Też bym się pisał. Standardowo pozostaje pytanie: Kiedy (godzina) i gdzie (miejsce)?
Ja czekam na propozycję i miejsca i czasu (moje ograniczenia napisałem).:mrgreen:
Moja propozycja - tournee po podwórkach kamienic w okolicach ul długiej. Nie musi być ani rano ani wieczorem, bardzo malownicze klimaty. Termin? Na pewno nie teraz przynajmniej jeśli o mnie chodzi.
Ja w taka zimnice poruszam sie tylko miedzy domem a tramwajem i tramwajem a praca, o zbaczaniu z tej trasy nie ma mowy ze juz nie wspomne o wyciagnieciu rak z kieszeni zeby aparat trzymac :P
Jestem w stanie Cię zrozumieć, na szczęście wkrótce powinno byc cieplej.
Widzę, że co ciężko nam się układa ten "optymalny" dla wszystkich termin. Myślę, że jest potrzeba większego zdecydowania, bo dobrniemy do świąt Wielkiej Nocy. Proponuję aby najpierw ustalić datę, w drugiej kolejności miejsce. Padła wcześniej propozycja krisa na sobotę rano, Robert i ja podłapaliśmy termin. Pozostaje pytanie czy są jeszcze chętni do wspomnianego terminu? Przyszły weekend mi odpada, ze względu na przytaczaną wcześniej imprezę firmową, stąd jestem zdeterminowany spotkać się w tą sobotę.
W tą sobotę odpadam - mam zajęcia, w następna nie wiem czy będę mial aparat.
Ja na sobotę jak pisałem chętny jestem jak najbardziej. Ktoś inny dołączy? (Lista z poprzedniego spotkania - może jak wywołamy po nicku to odzew jakiś większy będzie :) ). Więc ustalmy na razie termin sobotni poranny (lokalizacja do ustalenia):
- panuna - Da
- RobertDy - Da
- kris200 - Da
- Kaan - ?
- majku - ?
- myst - ?
- Gonzo44 - ?
- artprof - ?
- Yoshitaka - ?
- domero - ?
- arsen - ?
- madallenka - ?