Ponownie rzucam temat "Katowice po zmroku". Od jutra opadow ma nie byc, lub naja byc w ilosciach sladowych. W zwiazku z tym... dzialamy cos?:mrgreen:
Wersja do druku
Ponownie rzucam temat "Katowice po zmroku". Od jutra opadow ma nie byc, lub naja byc w ilosciach sladowych. W zwiazku z tym... dzialamy cos?:mrgreen:
Ej... dziewczyny.. co jest? Nikt nie ma ochoty na pstrykanie?
Nie wiem jak dziewczyny, ale ja poczekałbym aż mrozy odpuszczą :-)
Mam jedno pytanie co do naszej studyjnej "sesji". Powoli zabieram sie za obrobienie fot i pewnie nie bawem chcialbym moze z 2-3 zdjecia umiescic. W zwiazku z tym chcialem zapytac Malekithana, bo chyba jemu najblizej do modelek, ktore focilismy: czy mozna publikowac na forum te fotki tj czy modelki wyrazaja zgode?
Kuba, wez ty idz juz rodzic bo nie ma z kim isc w miasto.. o krzczorach nie mowiac:twisted:
Modzel, weźmy sie za ta cementownię w Będzinie...
w sniegu bedzie tak se niestety...
dlaczego badi? fakt, że okiennic tam nie uświadczysz, ale nie wyrabiali cementu pod gołym niebem, zadaszenie tam jest wiec spokojnie można focić czystymi soczewkami ;)
Moja Mama jest poważnie chora, więc jestem mocno ograniczony czasowo. Nie chcę się deklarować na 100% co do focenia czegokolwiek i gdziekolwiek, muszę pozostawać do dyspozycji do końca tygodnia :(
adrian trzymaj sie chlopie, a kuba ty spokojnie rodz ;]
u mnie sobota w czestochowie czczac rogi kozla, a w niedziele sodoma i gomora w bielsku na wosp.
Cementownia chetnie:) ale napewno nie w ten weekend... praktycznie caly wypelni mi WOSP, tyle ze w jaworznie a nie w bielsku:P
W kazdym razie, jakby ktos chcial dac pare peelenow na WOSP a przy okazji przejechac sie prawdziwa terenowka, quadem albo samochodem rajdowym, to zapraszam do mojej wioski.. dokladnie po drugiej stronie ulicy od cementowni:mrgreen:
Wracajac do cementowni w Bedzinie- moze byc ciezko w tygodniu sie tam dostac przed zmrokiem, dlatego rzucilem Katowice PO zmroku8)