no to trzeba się wreszcie spiąć i zamknąć sprawę, mam dość widoku mojego kolegi który paraduje mi w koszulce forum nikona ... :)
Wersja do druku
no to trzeba się wreszcie spiąć i zamknąć sprawę, mam dość widoku mojego kolegi który paraduje mi w koszulce forum nikona ... :)
No właśnie fajnie by było paradować w koszulce z forum canona i mieć identyfikator n smyczy.
Ja bym wziął komplecik:)
Liczę, że koleżanki i koledzy, którzy się już zgłaszają pomiędzy kolejnymi postami są i będą na 100% pewni. Na pewno ja jestem ;)
Trzeba by jeszcze tylko któregoś z modów poprosić o wywieszenie tego postu w nagłówku forum, aby wszyscy zdążyli się zorientować.
Świetny pomysł, koszulka i smyczka. Rzeczywiście żeby był porządek to można by dać wydzielony wątek, z jasnymi zasadami co do zamówienia, wraz z terminem ostatecznej deklaracji chęci zakupu (żeby potem nie było nieporozumień) i do dzieła :)
Jestem obiema ,,rencami..;) zaaaaa.....
Wiecie, co dobrze wiedzieć, że chętni są. Nie było by problemem zrobić ten wątek od nowa, ale niestety kolega Krzysiu chyba nie ma zbytnio na to czasu. Odpisał mi i owszem, ale czasu mu brak.
Było by dobrze gdyby się znaleźli i Ci którzy wiedzą gdzie co i jak. Postarałbym się pomóc. Sztuką jest właściwie organizacja. Bo rozumiem, że samemu nie każdemu wychodzi.
Jeśli kogoś takiego znacie, co by wiedział gdzie zamawiać, to proszę o pw. Może coś da się ugadać.
Mnie by bardziej zależało na identyfikatorze ;)
Odnośnie burdelów (bez skojarzeń ;) ), podobny wątek był na forum pentaxa. Dosłownie 2 lata od daty napisania posta o koszulkę dostałem informację, że zbierają wpłaty. 2 lata kiedy ja już w tym systemie nie jestem.
Nie możemy sobie pozwolić na takie coś ;)
Jest pomysł, by Canon-Foto-Klub podjął temat podobnej klasy wypasionych smyczy w niedalekiej przyszłości (może marzec?).
Oczywiście dla wielu userów CB może być problemem brak zastrzeżonej prawnie literówki "Canon" w nazwie.
Kolorystyka i forma byłaby w zasadzie taka sama.
Proponuję powysyłać Krzychowi trochę PW to może znajdzie czas i ruszy z projektem ...
Wczoraj podesłałem pw KrzysK-owi, czy nie lepiej byłoby otworzyć listy już teraz lub w niedalekiej przyszłości. Gdyby podał datę otwarcia list (otwieramy turę) podajemy w tytule datę do kiedy trwa i koniec. Ludzie się zbierają. Wiadomo sankcje by były dla kogoś kto by się wycofał.
No i tak skromnie zapytam jaka jest rzekoma różnica między canon-foto-klub a cb? bo jedyna jaką dostrzegam, to fakt, że są wpisani na cb i są wpisani i na cb i na cfk :)