Może być i KTM :mrgreen:
Wersja do druku
witam wszystkich :)
za rycerzem przylazłem tutaj od nikoniarzy, żeby was wspomóc :)
a że tak powiem idzie nam dobrze ;)
ostania nasza akcja z fundacją "mam marzenie"
http://www.zatrzymacczas.pl/?p=436
ten brzydal w czerwonym to ja ;)
wracając do tematu tego marzenia.
trzeba dokładnie ustalić o jaki aparat chodzi.
bo nie wierzę, że chłopak w wieku 18 lat nie ma sprecyzowanych "poglądów" systemowych i sprzętowych.
osoba która ma kontakt z panią Darią, niech zadzwoni do niej i niech wolontariusze jeszcze raz się spotkają z chłopakiem.
żeby się nie okazało, że jakaś buba będzie :)
jak będzie wszystko wiadomo, to zbierając kasę będzie trzeba rozpuścić wici, żeby znaleźć tani a solidny sklep.
dla Gosi kupiliśmy aparat w neo24, czy neonet (gdzieś mam kopię faktury) i jak się handlowiec dowiedział na jaki cel, tak dał znać pani dyrektor ....
no i aparat z dodatkami kupiliśmy za trochu ponad połowę ceny rynkowej.
Ja oczywiście też się dołożę. Szczególnie, że brałem udział w poprzednich akcjach nikoniarzy.
Melduje się na pokładzie :-)
Dzięki za kontakt.
Mamy od szefostwa zielone światło.
Cytując wypowiedź prezesa firmy: "Cyfrowe.pl przyłącza się do akcji i zaoferuje atrakcyjny rabat na sprzęt".
Teraz pozostaje tylko kwestia wyboru sprzętu. Skoro działamy na Canon-Board to może EOS 550D + 18-135 IS + jakieś gadżety - może stałka 50/1.8, żeby chłopaka wciągnąć a nie żeby się nauczył tylko kręcić zoomem, na pewno karta, torba.
Wszystko zależy od tego jakie fundusze zostaną zebrane przez użytkowników forum.
Ja szczerze mówiąc też myślałem o dodatkowej stałce zamiast lampy. Poza tym, zawsze łatwiej zaoferować chłopakowi wsparcie nam kanonierom, kiedy to sprzęt canona. Można przecież mu zaproponować np. 10 telefonicznych porad od ekspertów z forum? Kto się zadeklaruje wykona jeden telefon do chłopaka, na zadane przez Niego smsem pytanie/pomoc. Co Wy na to?
a nie lepiej kupić mu dobrą książkę o podstawach fotografii ?
To można dodatkowo :)