A to w sklepach muzycznych też sprzedają tego Tamrona ;)?
Wersja do druku
Ejże, Panowie, nie trollować mi tutaj ! Sio do pralni ;-)
Udało się już wrzucić zdjęcia z pleneru, który odbył się w Poznaniu ? Bo chyba miały być w ubiegły czwartek, ale jakoś nie mogę znaleźć.
Szukaj dalej, są już od jakiegoś czasu.
No to może kolega podpowie gdzie są te fotki ?
Link był w odpowiednim temacie w dziale plenery:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=33057
Dzięki,
Mimo iż dużo tutaj ostatnio przesiaduję to czasami to co mnie interesuje lubi umknąć ;)
Uff.
Czytam i czytam... ponad godzinkę już... Przeskakiwałem tylko niektóre utarczki na froncie MMM vs. Reszta świata;-) Boję się pomyśleć, ile stron tu było zanim MacGyver pomoderował temat...
Cichy, respect za zdjęcia - umiesz tamka zareklamować - także fotkami... Aż zacząłem liczyć kaskę czy by kolejnego zooma sobie nie sprawić;-)... I muszę jeszcze poczekać :-(
A najbardziej mnie cieszy, że Tamron tym modelem wchodzi na półkę szkieł godnych uwagi, o czym najlepiej świadczą wyrównane porównania - przynajmniej obrazu - do eLek. Jeszcze parę udanych modeli (np. gdyby dobry był 10-24) od producentów niezależnych i Canon powinien być zmuszony do spuszczenia z ceną - a nie ukrywam, że o to chodzi (pewnie nam wszystkim).
Dzięki za teścik (nie lubię czekać na Optycznych i inne portale) i za fajny konkurs - szkoda, że nie zdążyłem się załapać:-(