-
Z przyjemnością przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii o Towersie. Dziś odebrałem 5d mk2 + 70-200 L f/4 IS. Zamówiłem we wtorek wieczorem, do odbioru był w piątek rano. Super kontakt telefoniczny i mailowy. Od dziś jeśli zakupy foto, to tylko u Towersa! Mówiąc językiem Allegro - MEGAPOZYTYW! :)
-
po tygodniu od zakupu dwóch słoiczków wczoraj kolejny zakup, tym razem dla mojej kobiety :P Można powidzieć, że wszytsko tak jak zawsze - SUPER, a szczegóły zna Towers, więc nie będę tu pisał :D Kolejne zakupy zapewne w następnym miesiącu. Piotrze, pamiętasz co masz dla trzymać?? :)
-
Tak jak u wszystkich,w piątek wymiana kilku PM, wpłata na konto w sobotę, i od wczoraj 70-200/4 is L czeka na mnie.. jedyny problem- to skąd wziąc kasę na kolejne zabawki..
pozdrawiam i kupuję kolejną świnkę skarobnkę..
-
Zakup numer 5 - BG-E2N. Jak zwykle ekspresowo i po dobrej cenie.
-
Kupiłem u Towersa=Foto-ivy=Towersivy 2 obiektywy: kiedyś C 17-55/2,8 IS a ostatnio C 100/2,8 Macro. Bardzo dobry kontakt i natychmiastowa wysyłka. Cena optymalna - sprzęcik elegancki :smile:. C 17-55/2,8 IS załapał się na cash-back a więc papiery w porządku.
-
Zamówiłem o Toversa we wtorek 50/1.4. W piątek otrzymałem "pancernie" zapakowane pudło z obiektywem w środku. Podsumowując: świetny kontakt, profesjonalne podejście, rzeczowa i miła obsługa. Zdecydowanie polecam.
-
kolejny zakup i kolejny raz Towers spisał się na 100% - paczka na czas - wszystko dobrze zapakowane i co najważniejsze po podwójnej kontroli jakości
-
Witam wszystkich forumowiczów !
Dla wszystkich którzy się jeszcze wahają gdzie zrobić zakupy :D
tylko u kolegi Towersa : właśnie otrzymałem paczkę z puszką 5DmII , to kolejny zakup u pana Piotra - wszystko super ..... a jaki kontakt :grin: fachowo , rzeczowo i terminowo - następne zakupy napewno u naszego zaopatrzeniowca z forum CB. Jeszcze raz dziękuję panie Piotrze ....mam super prezent pod choinkę :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
I ja sie dolacze z goraca rekomendacja. Nowa piatka blyskawicznie za super cene. Dzieki Towers :) Do nastepnych zakupow :)
jarek
-
Wielkie dzięki, Towers!
Masz kolejnego zadowolonego= stałego klienta:-D
Kontakt, jakość i szybkość w usługach pierwsza klasa!