też myślę, że padlina miałaby wzięcie :) na pewno mniej tego na stockach jak kwiatków, widelców i portretów ludzi
Wersja do druku
też myślę, że padlina miałaby wzięcie :) na pewno mniej tego na stockach jak kwiatków, widelców i portretów ludzi
A czy moglibyście polecić mi niedrogi, ale dobry program do odszumiania?
Sergi
ja napisalem
(...)no ale jesli to albo ma niemilsierne szczescie albo talent o kotry zdaza sie raz na milion...
bez dwoch zdan ma umiejetnosci napewno....
Neat Image.... nie wiem czy warto inwestowac w cos innego jak narazie u mnie najlepiej sie sprawdza....
Co do zdjec padliny....
Te swinki akceptuja mi wszedziej niestety nie sprzedaja sie najlepiej :P
SUPER!
No to ja teraz już na pewno jutro składam wniosek o paszport. Ponure zdjęcia już jakiś czas temu zrobiłam, tylko ciężko mi dotrzeć do urzędu. Z dwójką dzieci zawsze tak jakoś nie po drodze mi było :)
Na SX mam ponad 150 zdjęć (sporo jak na ich wymagania i mój ciągły brak czasu), więc aż się boję myśleć co to będzie jak się tam dostanę ;)
wczoraj zarejestrowalem sie na ShutterStock i iStockPhotos .. dostalem od SS maila ze wyslalem im fotke dowodu, a nie mozna :D no to teraz dalem im prawko (driver license pisze ze mozna ;p) , a od iStockPhotos dostałem info:
a więc zatwierdzili wszystkie 3 fotki które wysłałem :) .. narazie to dla mnie czarna magia te strony stock'owe , ale mam nadzieje, że się szybko zakliimatyzuje :)Cytat:
Congratulations, the iStockphoto administrators have determined that your images are commercially and technically ready for iStockphoto.com. Please begin uploading at your convenience.
Czy iStock wymaga jakiegoś dokumentu?
Acha, pisząc o "ponurym" zdjęciu miałam na myśli fotkę do paszportu. Nie wiem, kto wymyślił, że trzeba być niesamowicie poważnym na tym zdjęciu
tak :)
moja stopa nieco ci podpowie;PCytat:
narazie to dla mnie czarna magia te strony stock'owe , ale mam nadzieje, że się szybko zakliimatyzuje