Czyli jak mowi Pismo Swiete... Blogoslawieni cierpliwi i pokorni, bowiem to oni dostapia Krolestwa Niebieskiego :)
Wersja do druku
Czyli jak mowi Pismo Swiete... Blogoslawieni cierpliwi i pokorni, bowiem to oni dostapia Krolestwa Niebieskiego :)
No niby tak, tylko człowiek się zastanawia, czytając posty innych którzy juz dostali i wszystko zajęło mniej niż 30dni
michalex. Niektorzy czekali nawet 2 miesiace na kase! Cierpliwosci! Przeciez list idzie kolo tygodnia a oni nie maja tylko Twojego zgloszenia! DOjdzie napewno. Nie panikuj!
ja wyslalem moje zgloszenie chyba dnia 8 maja. Dopiero dzisiaj dosstalem maila:
Drogi Jaroslaw
Dziękujemy za udział w promocja „Zwrot części zapłaty”, zorganizowanej w 20
rocznicę EOS. Otrzymaliśmy Twoje zgłoszenie dnia 5/30/2007 i realizujemy
je.
Jeżeli nie otrzymasz należnego Ci zwrotu części zapłaty w terminie 20 od
podanej wyżej daty, to sprawdź status swojego zgłoszenia na stronie
www.submissionstatus.com, używając następujących danych:
Adres Email:
ID zgłoszenia: XXXXXXXXXX
Pamiętaj że dla każdego zgłoszenia jest tylko jeden identyfikator ID.
Z poważaniem,
Canon Europa N.V.
Proszę nie odpowiadać na tą wiadomość. Została ona wygenerowana
automatycznie wiec twój Email pozostanie bez odpowiedzi.
Wiec jak widzisz maja jeszcze 3 tygodnie od dzisiaj na dokonanie wplaty kasy!
Ja też wysłałem papiery w połowie kwietnia i do dzisiaj cisza :E
Canon Polska i ich rzetelne informacje to jedno wielkie g... nie wiem po co ludzie traca czas na dzwonienie do nich. Mnie wystarczyly 2 telefony zeby sprawdzic jak sie ludzie w CP orientuja w tym co robia. Szkoda nerwow. Napewno Paniusia zaoferowala ze cie do kogos przelaczy. A skoro taka niekumata to co ma ci powiedziec? Najprosciej - Trzeba czekac
Słuchajcie, marzenia się spełniaja ;)
właśnie zerknąłem na konto a tu 290 zł więcej, najlepsze jest to że maila żadnego nie dostałem...
Canon rulez..;)
Pozdrawiam. wszystkich
Witam .... to mój brat jest dzisiaj szcześciarzem, ponieważ przyszedł przelew ....
Cash Back z Canona 5D - 560 zł na konto w Mbanku !
Troszkę to trwało bo wysłaliśmy w kwietniu .. i co i jest :)
Tym samym chciałbym zdementować wszystkie posty gdzie było napisane ze nie uznają Cashback'a jak sie kupiło Body z zestawu kitowego.
Właśnie kod kreskowy wysłaliśmy z pudełka 5D + 24-105 ... + Rachunek na którym było wypisane wyraźnie Canon 5D Body + serial puszki. Nie było wzmianki o obiektywie .. i uznali .. :)
Mam nadzieje ze nie tylko my jesteśmy tego typu przypadkiem i więcej osób dostało zwrot z zestawów kitowych.
Ja również żadnego nie dostałem.
Ja tylkoo moge w tej kwestii powiedziec ze Canon ma straszny bajzel. Nie powiem juz nic na temat tego ze moj kolega skorzystal z promocji tej wczesniejszej gdzie dostal 570 zl za 30D.. nie bylo w tym nic dziwnego gdyby nie to ze wyslal formularz poltora miesiaca po tym jak uplynal termin. I co? I przyszla kasa. Wiec... nic juz mnie nie zdziwie. Marie tez za kazdym razem pisze co innego! Zwlaszcza jesli chodzi o kody.