A w nastepcy 400D bedzie funkcja live view do kadrowania na zombie ;) Nawet jest juz prototypCytat:
Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
Wersja do druku
@DoMiNiQuE
ty się nie śmiej...na forum już ktoś był co nie mógł sobie włączyć podglądu na wyświetlaczu .... i był bardzo ździwiony i oburzony że sie nie da
edit. w tej wersji którą zaprezentowałeś nie będzie wizjera.....
Chyba napisze do Hazana aby Ci zmienil podpis z "Forumowy madrala" na ZaRtOwNiS. :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez DoMiNiQuE
A odszczekales swoja zmiane systemu po fakeu 50/1,2 i 70-200 IS ??? :mrgreen:
pozdrawiam,
hue hue :mrgreen: Zmiana systemu jest nadal aktualna!* Nic nie bedzie odszczekiwal :)Cytat:
Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
*ale dopiero na wiosne jak wyjdzie nowy system i bedzie w sprzedazy (leopard 10.5 :mrgreen: )
Pierwsze zdjęcia nie zachwycają. To ISO 400 jest IMO fatalne jeśli chodzi o szumy...http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4767
To akurat z tego samego powodu co i LCD. Przy kazdym normalniejszym obiektywie to wspomaganie bylo zasloniete. Przy 24-70 nawet spawara umieszczona znacznie wyzej nie jest w stanie oswietlic klatki dla wszystkich punktow AF, co tu mowic o lampce zaraz kolo bagnetu.Cytat:
Zamieszczone przez gwozdzt
A ja dalej was nie kumam :smile: Mysle ze C dało jakas szybke na tego LCD-ka albo cos alby mozna było poprawnie pracowac nawet w słoncu. Zreszta wrociłem jakis czas temu z chorwacji i jak słonce mocno grzało to i na tym gornym g**** widziałem ale przeciez mamy wszystkie informacjie w wizjerze no prawie wszystkie :wink: ale jesli 400D bedzie wyswietlało to co 30D to ja nie widze kompletnie zadnego problemu.
Na foto-raj już są w cenniku:Cytat:
Zamieszczone przez bogist
Canon EOS 400D Body 2895.00
Canon EOS 400D Kit 18-55 3255.00
Canon EOS 30D + EF-S 18-55 4999.00
Nikon D 80 Kit + DX 18-70mm 5020.00:shock:
Przy takiej cenie D80 to ja jakoś nie miałbym dylematu nad wyborem 30D:grin:
no nie jest to chyba najtanszy sklep, ale roznice cenowe sa znaczne,..
>>Nikon D 80 Kit
Na e-oko.pl jest ok. 3999, ale to jest chyba cena "na e-oko" :-)
W kazdym razie 5k to by bylo:
a)przegiecie,
b)optymizm Nikona
c)dowod, ze przyzwoitego aparatu nie da sie zrobic w cenie 400D