Martins, obiektyw(obiektywy) to tylko czesc sukcesu. Oprocz obiektywu masz jeszcze cos takiego jak swiatlo, pomysl, i dobra umiejetnosc obslugi programow. Nie zapominaj o tym.
Wersja do druku
Martins, obiektyw(obiektywy) to tylko czesc sukcesu. Oprocz obiektywu masz jeszcze cos takiego jak swiatlo, pomysl, i dobra umiejetnosc obslugi programow. Nie zapominaj o tym.
Robiłem tam w tym roku z 4 plenery, ale kolory takie były tylko jeden raz.
Borkomar , może Cię zaskoczę, ale fotki nie są ruszane PS-em, tylko wołane z Lightrooma.
Talarczyk - dokładka na życzenie :)
Fantastyczne ujecia. Zdjęcia na prawdę bardzo inspirujące. W związku z tym, że niektórzy pytają o obróbkę ja też chciałbym Cię o coś spytać. Przy poprzednich zdjęciach mówiłeś, że użyłeś DPP. Tu lightrooma. Używasz ich zamiennie, czy też czasami obrabiasz jpg z DPP w lightroomie?
cichy - super fotki. Ja także jak nietoperz podglądam czasem twój opis gg i fotki w nim. :) Pozdro z wrocka.
Cichy podchodzę do Twoich zdjęć ze strony konsumenckiej
ok 2 lata temu obserwowałem Twoje prace pod kątem zatrudnienia Cię na ślubie, muszę powiedzieć obiektywnie, że przez ten czas zrobiłeś porządny krok naprzód - oby tak dalej
jeśli będziesz się rozwijał w tym tempie jak obecnie i wszystko będzie ok to angaż na nasze złote gody masz zapewniony ;)