Odp: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
A gdzie sprzedać? Kto to by kupił? :mrgreen:
Pewnie ktoś ktoś by się znalazł, ale moja córka na ten przykład nie chciała 5D Mark II i wolała moje dwa poprzednie bezlusterkowce (nie mogę tu na forum CB podać producenta). Tak więc 5D Mark II leżakuje w gablocie za szybą i od wielu już lat nabiera kultowości i patyny ^^
Cytat:
Zamieszczone przez
bzdura1979
Jezu co za dziecinada. Dorosłe chłopy, ehhh....
Winsho po prostu poszedł robić zdjęcia [emoji4]a że zmienił system to i nie ma potrzeby się tu więcej udzielać. Podejrzewam że zrobiłbym tak samo, ale póki co droga do tego daleka.
Cytat:
Zamieszczone przez
cauchy
Winsho po prostu poszedł robić zdjęcia
Nawet się ze mną chce umawiać na wspólne wypady- ja z Canonem, on z SONY, i jakoś dajemy radę koegzystować :mrgreen:
Właściwie nie zwróciłem uwagi na to, że wątek jest w złym dziale. Hyde Park jest częścią forum gdzie powinno się pisać o wszystkim, poza fotografią. Na takie wątki foto jest cała reszta forum.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jacek_Z
Właściwie nie zwróciłem uwagi na to, że wątek jest w złym dziale. Hyde Park jest częścią forum gdzie powinno się pisać o wszystkim, poza fotografią. Na takie wątki foto jest cała reszta forum.
@Jacek_Z Umieszczając wątek w Hyde Parku dokładnie to właśnie miałem na myśli, aby można było pisać w nim swobodne na każdy temat. Jak widać po usuniętych wpisach niestety nie można i jest to problem całego forum.
Cytat:
Zamieszczone przez
WinSho
Równie dobrze mogę zapytać co ma promocja cyfrowych na obiektyw Canon RF jakikolwiek do tematu o R6?
A nie chodzi tu o powiązania Fomag z cyfrowe?
https://aleo.com/pl/firma/fomag-spol...wiedzialnoscia
Zadajesz pytania retoryczne.
Jakby się komuś nie chciało samemu sprawdzać, to podaję, że właścicielem tego portalu Canon-board.info jest spółka FOMAG, a ona ma 100% udziałów w spółce Cyfrowe.pl. Tyle że Cyfrowe.pl handlują wszelkim sprzętem fotograficznym, a nie tylko Canona, jednakże z drugiej strony, jeśli coś promują to w nadziei na szybki przychód, więc info o promocjach z marszu się pojawia na CB dzięki uprzejmości przypadkowych użytkowników ;)
Na nikoniarzach trafiłem na temat o Peak Design.
Raził w nim marketingowy bełkot przypadkowych użytkowników.
Sprawdziłem kto jest polskim dystrybutorem PD. - ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
capo-di_tutti-capi
Na nikoniarzach trafiłem na temat o Peak Design.
Raził w nim marketingowy bełkot przypadkowych użytkowników.
Sprawdziłem kto jest polskim dystrybutorem PD. - ;)
Chyba nie chcesz powiedzieć, że....? :mrgreen: