W którym miejscu?
Wersja do druku
nie bardzo kumam pokazywania zdjęć i dzielenia ich na grupki "tu było błyskane, tu nie, wybierz sobie które zdjęcia obejrzeć, bo wrzuciłem za dużo; po prostu nie chciało mi się wybierać"
msz edycja materiału powinna pokazywać twoje odczucia po tej imprezie lub chociaż być zróżnicowana
Ten materiał niekoniecznie powinien być traktowany jako "materiał", tak jak już wspominałem, tym razem skupiłem się na jednym rodzaju zdjęć, który najmniej umiałem robić, bo nie robiłem go w ogóle. A że te pojedyncze obrazki dodatkowo są poukładane chronologicznie, to już tylko zbędny niezbędny dodatek.
To już kapuje, dlaczego na moje pytania, czy ta firma co Ci ją kiedyś podesłałem jakoś godnie zapłaciła, tak zwinnie unikałeś odpowiedzi
Nie kojarzę sprawy. Jak dla mnie zapłata jest sprawą jeszcze bardziej personalną niż dobór sprzętu, bo zależy od tylu czynników, że nie sposób tego ogarnąć nikomu innemu, jak tylko temu, którego ta zapłata dotyczy. Z wyceną usług generalnie jest ciężko. Nie lubię wartości niemierzalnych. Dlatego też studiuję informatykę, a nie operatorkę :)
Wspinaczka drzewna, pielęgnacja drzew.
(rozgrzewka przed I. Mistrzostwami Polski we Wspinaczce Drzewnej, które odbywać się będą w następny weekend, 21-22. kwietnia)
963.
964.
965.
966.
967.
968.
969.
970.
970 fajne i może jeszcze 968.
Smutek, nuda, pustka. Muszę znowu zacząć wzbudzać kontrowersje.
Albo wrzuć coś ciekawszego ;)
Ech, za dzieciaka latalo się po drzewach bez żadnych lin, kasków, asekuracji.. :-)