Franek a torby firmy mekko oglądałeś? Tanie i nie wyglądają jak torby foto ;)
Wersja do druku
Franek a torby firmy mekko oglądałeś? Tanie i nie wyglądają jak torby foto ;)
tez pytalem o kilka modeli i jest brak a termin kolejnej dostawy nieznany
Szukam możliwie jak najmniejszej torby, która zmieści mi tylko i wyłącznie 5d + 17-40 (no może jeszcze zapasowa bateria :P
Do tej pory miałem jakiegoś samsonite'a, ale się zepsuł zamek, a nie mam czasu czekać na naprawę gwarancyjną.
póki co mam dwie propozycje:
Kata grip-12 dl:
http://www.cyfrowe.pl/aparaty/kata-g...---czarna.html
plusem jest to, że można na pasku ją zawiesić, jest w miarę lekka i nieduża.
Crumpler muffin top 2500:
http://www.cyfrowe.pl/aparaty/crumpl...00-czarny.html
za to ta jest bardziej dyskretna :) i można ją dostać trochę taniej niż w cyfrowych
Czy coś jeszcze ktoś mógłby polecić?
Cena: najlepiej około 100zł, jak będzie coś naprawdę super to może max 150 wysupłam :)
Zerknij na crumpler ben's pizza. Ja mam model xl. Wygodnie sie nosi, ma szeroki pas. Na poczatku myslalem, ze wejdzie tylko 5tka z 85 1.8, ale jak zaczalem kombinowac to weszlo 5d, 35/2, 50/1.8, 85/1.8 i na dokladke 580 exII.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Wygląda nieźle, ale wolałbym coś mniejszego. Poza tym wygląda na to, że już nikt nie prowadzi sprzedaży.
Istnieją jakieś fajne plecaki na rower/miasto/ uczelnie? Tak, żeby weszło body+ dwie stałki z lampą i dodatkowo laptop 15'? Fajnei, żeby nie był to klocek. Mam Naneu pro alpha i o ile na plenery w góry itp jest cudowny to na miasto jest po prostu za dużym klockiem
Ps.Lampa nie musi się zmieścić- nie jest to konieczność. Fajnie żeby plecak wyglądał jak typowy miejski. Ostatecznie na miasto/uczelnie może być niepozorna torba;)
Doradźcie coś fajnego bo nie mam możliwości pomacania a przez internet ciężko coś dobrać.
Witam, jaki polecacie plecak by mozna bylo wlozyc do niego szklo Canon 500/4 z podpietym body ?
Oprocz tego jakas 70-200, szeroki kąt, drugie body
Zalezy mi by to nie byla wielka kolubryna tylko fajnie dopasowany lekko ciasnawy plecak
Czy Lowepro Nature Trekker AW II bedzie odpowiedni ? Nie mialem tego plecaka w rekach...
Witam. A ja szukam plecaka na 50D + grip + podpięta eLka 70-200 2.8 + szeroki kąt + lampa + miejsce na laptoka 17''. Fajnie gdyby był dość cienki, nie odstający, a inne kieszenie nie potrzebne, chyba ze małe na ładowarkę, czytnik, baterie.
No i cena nie strasząca, tak 250 +/-
sam już nie wiem co wybrać.
posiadałem jakiś no name ale się rozpruł na dole.