jeśli jest wykończona jak 200, która jest duża tylko z zewnątrz, a w środku ma mało miejsca, to wątpię
Wersja do druku
Tylko właśnie nie chce dużej torby, ale mniejsza, zeby wziac na robote dwie puszki z dwoma szklami i lampa, albo sie przejsc i wrzucic jakis zestawik jaki mi sie bedzie podobac i walowke. Do transportu sporej ilosci sprzetu mam plecak computrekkera, wchodzi mi laptop, od pyty kabelkow, cztery puszki, szesc obiektywow i lampa ;) a nie chce mi sie biegac z tym klockiem zapelnionym w 30% po miescie, zwlaszcza jak jest cieplo albo musze byc w marynarce ;)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Myslalem jeszcze nad torbami National Geographic, bo wygladaja fajnie, ale albo sa za male, albo za drogie. Potrzebuje to kupic najlepiej dzisiaj, wiec wybieram w tym co jest w warszawie (think tank, niestety, odpada)
Jak nie potrzebujesz mieć obu korpusów skręconych z obiektywami na raz, to Retrospective 10 spełni w zupełności Twoje wymagania. Torba przyjmie korpus z założonym 24-70, obok 70-200, w przedniej kieszeni drugi korpus bez szkła. Zostaje jeszcze dużo miejsca na lampę, trzeci obiektyw, puszkę z piwem czy co tam chcesz. A do tego torba w ogóle nie wygląda na fotograficzną, jest lekka i wygodna.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ah, no to klops.
Igi a coś z mekko? Nie wiem czy w warszawie dostępne, ale ja też mam zamiar kupić dyskretną torbę i właśnie rozglądam się za mekko..:)
Mam pytanie do użytkowników Tamraca Pro 12: czy da się do tej torby zmieścić zestaw składający się z 2 body+gripy, Samyanga 14mm, C 15/2.8, C 24L, C 50/1.4, C 85/1.8, C 135L, 2x 580EXII, ew. 24-70L ?
Co mówicie o plecaku Canon Deluxe Backpack 200eg
Witam.
Jako że mój sprzęcik nie mieści się w torbie, zwracam się z prośbą o podrzucenie kilku modeli plecaków, który na pewno bardziej mi będzie leżał niż torba.
Wątek nieco czytałem, ale tak na prawdę nie do końca wiem czy podane tu modele pomieszczą mój niewielki sprzęt i w razie coś miałyby mały zapas.
Na dzień dzisiejszy- puszka, 70-400 4L, 50 1.8, 2szt Di622, na pewno dojdzie do tego krótszy zoomik i możliwe, że jeszcze 18-200 IS. Nie ukrywam, że chciałbym się zamknąć w 200-250zł. Da radę?
Mieszkasz w takiej wielkiej miejscowości to chyba nie problem znaleźć dystrybutora z tym modelem i wpakować do niego cały sprzęt ...