Witojcie :) tak się naczytałem o wspaniałej plastyce Canona Classic że już jest mój :)
Wersja do druku
Witojcie :) tak się naczytałem o wspaniałej plastyce Canona Classic że już jest mój :)
Witam wszystkich serdecznie ;)
Czesc ;-)
Witam wszystkich serdecznie :)
Witam Panów i Panie:)
Podrawiam, Paweł.
Hej, hej, pozdrawiam wszystkich :D
Witam, z tej strony Kasia :)
Witam wszystkich Krystyna z tej strony :)
Witam :)
Dzień dobry!
Hej wszystkim, Norbert z tej strony, osobiście uznaję tylko Canony, inne aparaty mi nie leżą :) Pozdrawiam.
Przywituję się. Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Witam serdecznie, pozdrawiam miłośników sprzętu Canona.
hejka
dżem dobry, nazywam się Paweł, mieszkam w Grudziądzu, pstrykam amatorsko zabytkowym sprzętem marki Konica Minolta Dynax 7D, ale z uwagi na fakt, że pstryka (roznież czysto amatorsko) Kwanonem, to też postanowiłem uzbroic sie w podobny sprzęt. Co by dwóch systemów nie rozbudowywac. Posiadam (od jakiegos tygodnia zresztą) 1D mark III a 70-200/4 L USM podbieram pannie, i w porownaniu do Dynaxa + flinty/4, jest piorunująco szybko. głownie foce sobie jakieś drifty czy inne imprezy samochodowe :mrgreen: Minolty się nie pozbede, jest to moja pierwsza lustrzanka. sentymenty i tak dalej, zresztą nadal jest świetna i ja uwielbiam :mrgreen:
Pozdrawiam.
witam wszystkich
Witam wszystkich serdecznie :) Ciesze się, bo zaczynam nową przygodę. Pozdrawiam Jola
hejka
WItam bardzo serdecznie
Cześć Jacek z tej strony od kilku lat interesuje się fotografią. Staram się fotografować głównie przyrodę.
hejka :)
hejka wam
Witajcie. Zajmuję się hobbystycznie fotografią i przygotowuję się do zakupu pierwszego sprzętu.
Dzień obry
Witam wszystkich z Poznania:)
hejka
Cześć Wszystkim Ewka z tej strony :)
czesc :)
WITAM w 2018 !
Witam wszystkich! Od pewnego czasu interesuje się fotografią i co raz bardziej mnie to wkreca:). Pozdrawiam
Hejka wam ;)
Hejka witam wszystkich :)
Hejka wam ;)
Cześć Maciek z tej strony :)
Cześć :)
Cześć wszystkim i serdeczne pozdrowienia ;)
Witam wszystkim
Z tej strony Tomek. Fotografią interesuję się od jakiegoś czasu, niestety stronie praktycznej nie poświęcałem dotąd należytej uwagi. Obiecałem sobie to zmienić i mam nadzieję, że teraz zadbam o nią jak trzeba;).
Pozdrawiam!!!
Cześć,
Witam
wszystkim Forumowiczów
Przemek
Witam
Cześć.
Witam wszystkich :)
Witam
Hej wszystkim. Jestem nowy na forum, ale biernym czytelnikiem byłem od miesięcy. Dziś postanowiłem się zarejestrować :)
Witam serdecznie.
Mam na imię Jurek.
O ciemnię fotograficzną (analogową, czarno-białą, jeszcze na wywoływacze i utrwalacze) 'otarłem się' w szkole podstawowej.
Piszę 'otarłem' bo odbyły się raptem tylko 3 zajęcia i ciemnię rozwiązano :lol:
Ale Ziarnko zostało zasiane.
Pierwszy poważny aparat fotograficzny (lustrzankę cyfrową) posiadam od około 3 lat.
Odkąd wiem, że 'są książki o fotografii' czytam pilnie i się uczę.
Mając na uwadze powiedzenie: 'zdjęć się nie szuka, na zdjęcia się czeka',
- mam nadzieję, że Czas przyniesie kilka fajnych kadrów ...
Witam ;)
Cześć, jestem Grześ :)
Tym o to familijnym dowcipem przywitam się z państwem i możemy przejść do prezentacji naszego uczstnika.
Mam 26 lat, z przeszłości malowałem na płótnie jak i figurki typu Warhammer. Fotografią interesuję się od niedawna, chociaż przyznam że coraz bardziej ciągnie mnie do filmu.
Zawodowo zajmuje się organizacją imprez paintballowych, asg quady i inne tego typu szpeje, dorabiam też na własnej domowej farmie poe currency (taka waluta w grze mmo).
Moje hobby to gry komputerowe, film, fotografia, trochę muzyka.
Miło was poznać
itam.
Zaczynałam od Nikona, ale jakoś canon bardziej mi się spodobał. Najpierw kompakcik 9x (nadal uzywam na codzień)
potem 77D i 200D, a niedawno kupiłam wreszcie 5d mark IV
Cześć wszystkim:)