Czy ktoś może polecić jakieś ciekawe miejsce na sesje? Miejsce typu ''opuszczona fabryka'' i tego typu klimaty w lodzi i okolicy?
Wersja do druku
Czy ktoś może polecić jakieś ciekawe miejsce na sesje? Miejsce typu ''opuszczona fabryka'' i tego typu klimaty w lodzi i okolicy?
patrzyłeś tutaj : Forgotten.pl Opuszczone Miejsca / lodzkie
jest z czego wybierac, sam się zdziwiłem ile tego w okolicy.
Oo tego nie znałem, dzięki.
fajne , bo oprócz fotek w miarę świeże opinie są i uwagi , np. jak dojechać czy wejść. ta fabryka w Tomaszowie ciekawie wygląda - patrzę na nią bo po drodze na działkę mam - ale trzeba się chyba pospieszyć zanim ktoś do końca teren "posprząta".
Czy ktoś kojarzy jakiś wysoki budynek do którego można się dostać po zmroku tak aby strzelić łódzką panorame nocą ? W sumie teraz wystarczy że to miejsce będzie otwarte do 18 bo o 16 już jest ciemno ;] Fajnie by było jakby był jakiś taras albo chociaż dało się otworzyć okno.
Trochę późno tu zajrzałem,ale jestem canonierem z łódzkiego,popieram też wspólne spotkania na foty,pogaduchy w temacie i nie tylko,wspomniany browar-jestem za:) RTSiak,jeżeli nie byłeś na terenie dawnego ZWCH Chemitex-Wistom,to polecam,29ha ruin,mnóstwo ptaszorów i inne atrakcje. Masz blisko,bo to w Tomaszowie Mazowieckim.
Witam Wszystkich.
Jestem od niedawna na CB i jestem z łódzkiego. Dokładnie Tom. Maz.
Też jestem chętny do pogadania o fotkach, może gdzieś wyskoczyć np. na Wistom.
Pozdrawiam.
Lepiej późno niż wcale:). Witam wszystkich i dopisuję się jako canonier z Tomaszowa Mazowieckiego:)
Mała zapowiedź wystawy
https://www.facebook.com/photo.php?v=692391277500945
Czy ktoś z Łodzi lub okolicy posiada Sigma Dock ? Chętnie odwiedziłbym owego posiadacza i podpiął się do owego Docka :D Oczywiście wybrałbym się w parze z odpowiednim napitkiem !
Wiem, że są wakacje i w ogóle ;), ale może znalazło by się parę osób chętnych na jakieś spotkanie fotograficzne? Niedawno uruchomiłem nowe studio więc miejsce jest.
ja chętnie :) bo ostatnio tylko tylko rok zmienia się w tym poście ;)
Heja ludziska!!! czy ktoś tu jeszcze wchodzi? Czy ktoś chętny na fotograficzne spotkanie? Fotograficzny spacer?
Jakieś konkretne pomysły? Ja mógłbym pofocić wspólnie, w grupie zawsze weselej ;]
spacer ? oj nie, zimno w PL
zimno? ubierzemy się ciepło i będzie dobrze :) ja byłam wczoraj wieczorem robić zdjęcia i nie było źle, dzień dla mnie prawie dowolny, czekam na propozycje
na szybkosci poki jeszcze sie da mozna byc jakos przemknac do hotelu centrum, super zdjecia ludzie wrzucaja teraz z tamtad
To kiedy i gdzie? :-)
poniedziałek?
mnie pasi i niedziela i poniedzialek, moge sie w miare dostosowac
jutro jestem cały dzień w Warszawie ale w poniedziałek możemy się spotkać, czy ktoś jeszcze idzie?
ehhh ciagle zapominam o tym watku... moze w ten weekend cos ? :D
"W sobotę, 29 listopada odbędzie się fotodej w Zajezdni Muzealnej Brus. Spotykanie rozpocznie się o godzinie 11.00 przy ulicy Konstantynowskiej 115. Fotodej potrwa do godziny 13.00.
W programie przewidziano możliwość sfotografowania miejsc na co dzień niedostępnych dla zwiedzających np. hali tramwajów lub kuźni.
Serdecznie zapraszamy!"
Słuchajcie a może wymienimy się mailami? Może poczte sprawdzamy częściej? :) katarzyna.struzycka@gmail.com
jestem zainteresowany, ale przy obecnej pogodzie studio, a na plenerek najwcześniej w kwietniu :)
to może zorganizujemy jakieś spotkanie w studio i kilka modelek?
fajne modelki zawsze :)
Witajcie, trochę latek focenia mam za sobą, ale z miła chęcią podłączę się do jakiegoś pleneru. A może wyjazd w Alpy francuskie - można połączyć z nartami.
My tu mamy problem z zebraniem się chociażby na Pietryne a kolega o Alpach... :D
Może ciekawszy klimat na zdjęcia a poszusować można
w Alpach mniej hołoty niż na Piotrkowskiej, trudniej o zaatakowanie nożem przez kolejnego łysego debila - może stąd taka propozycja :)
Może ustalić termin spotkania np. piątek 9.01 ok 18 w jakimś pubie. W trakcie takiego spotkania można umówić spotkania z sesjami foto. Dobrze by było mieć stałe miejsce spotkań a zarazem miejsce w którym można by było organizować wystawy foto
dobry pomysł modelki i w alpy ;)
Jak widzę po odwiedzających i ich odzewach - to raczej ciężko zorganizować spotkanie łódzkich canonierów
No właśnie, aż wstyd. Nikoniarze z Łodzi działają od czasu do czasu a my... Trzeba to zmienić.
No widzę że jedyny moment na spot Łódzkich Canoniarzy to Targi foto :D haha
Proponuję zrobić listę chętnych ba spotkanie
1. Jacek
Mam taki pomysł może byśmy wyznaczyli sobie taki projekt który wspólnymi siłami zrealizujemy. Mam pomysł aby cyklicznie powiedzmy raz w tygodniu spotykać się na przykład w niedziele o godz. (ustalonej wspólnie) W centrum Łodzi np. plac przy DH CENTRAL i uwiecznili byśmy dla potomnych jak powstaje trasa W-Z. Co prawda trochę późno ale lepiej późno niż wcale. W końcowej fazie można zorganizować wystawę z naszych spotkań. Miejsce wystawy i termin też może udało by się załatwić w ciekawym miejscu. Zgłaszam pomysł i oczekuję inicjatyw lub innych propozycji.
Janusz
Jak na razie to nie udaje nam się w ogóle spotkać, a Ty chcesz cyklicznych cotygodniowych meetingow :-)
Przecież nikt nikogo do niczego nie zmusza. A twoje podejście do tematu dyskwalifikuje jakiekolwiek działania w tej kwestii. Skoro nie ma i nie będzie zainteresowania to świat i tak dalej się kręci i niech każdy robi zdjęcia dla siebie i sam sobie je ogląda. Ja biorę sprzęt i ruszam w plener. Miłego dnia.
Ależ broń Boże. Po prostu staram się realnie spojrzeć. Ten temat przewija się już od dawna i gdyby moje podejście było takie jak piszesz to nawet bym tu nie zaglądał. Jestem chętny na spotkanie i wspólne działania, ale wiem też jak sam stoję z czasem i potrafię sobie wyobrazić ze raczej mało kto będzie mógł co tydzień poświęcać czas na projekt z twojej propozycji.
ja jestem zainteresowany spotkaniami, ale po 20 marca jak wrócę do Łodzi
Mogę kiedyś zorganizować spotkanko fotograficzno terenowe.
oki tylko nie dopij do końca :)
Tego to już dawno nie ma :-)
OK może do tego czasu więcej chętnych będzie
ja się chętnie wybiore na spotkanie jakiekolwiek , moze być nawet plener ,dawno w takim nie byłem . :)
Coś zatem pomyślimy
chętnie dołączę do spotkania - dawno nic nie było, pasowało by się spotkać ;)