Odp: [Antek76] Mix próby z lusterkiem
Weż daj te foty, o których wspomniałeś, a nie jakieś kolorowe kropelki, które się wszystkim podobbają :P Swoja drogą to zazdroszczę zawsze ludziom, którzy mają cierpliwość naparzać foty do skutku. Wiadomo, tutaj o udanej focie decydują takie ułammki sekund, że masakra :) I to nie jest zarzut, to wymaga wytwałości tak siedzieć i spuszczać te kropelki i strzelać i ustrzelić tę właściwą. Tak jak w przypadku tego ptaka, co go pan ustrzelił po sześciu latach...
Hmmm powiem ci tak, ta kropelka powstala w 20 min...nigdy wczesniej nie robilem kropelek bo mi sie nie chcialo, z powodu zlego samopoczucia siedzialem w domu i z nudow zrobilem se szybka sesja, statyw dwie lampy, wyzwalacz stary zegar na podporke tlo z opakowania po cukierkach, I tak powstala fota, nie jest ona szczegolnie dobra, ale jak na pierwsze probki jest spoko...
Niebardzo znam się na takiej fotografii, ale 189 i 191 trafia w mój gust.
190 mnie się nie spodobało.
Na ostatnich fotkach popracowalbym nad rozem policzkow, narazie wyglada to na uczulenie ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
zdebik
Na ostatnich fotkach popracowalbym nad rozem policzkow, narazie wyglada to na uczulenie ;).
Ta pani ma niestety taki defekt skory...na twarzy,
Jesli chcesz, to wysle Ci tutorial w ktorym koles omawia jak maskowac takie rzeczy.
Cytat:
Zamieszczone przez
zdebik
Jesli chcesz, to wysle Ci tutorial w ktorym koles omawia jak maskowac takie rzeczy.
Dzieki, spoko umiem, ta fota ma taka byc, nie maskowana, :-) jednym to przeszkadza innym nie, moge ja wypacykowac ale po co...
Przy okazji ty gdzies tam Londyn i okolice mieszkasz ?
Od 8 lat mieszkam w Londynie (niedaleko Liverpool street station). Dlaczego pytasz?