Dzisiejsza cena w BH 460$ i dawniejsze kursy $ po 2.10zł potwierdzają taką możliwość. Zapytam jednak skąd i czy nówka :D
Wersja do druku
Tez cos na poczatku roku , czy moze przed swietami , 1000 zl uzywka , nowe wtedy okolice 1500 zl , wiec obecna cena nowego 1900 zl to w sumie dobra cena.
Z ta dostepnoscia to tak roznie , wszyscy mowia ze nie ma , itd , zarzekaja sie , a sprawa wyglada jednak inaczej , wiem bo szukalem 35 i 135 , w sumie myslalem ze nie da rady , w ciagu 1 dnia jedno i drugie szklo mialem , bez wysylek sie obylo bo w lodzi znalazlem , ceny najnizsze z mozliwych obecnie , z fakturka , wiec radze podzwonic i popytac sie poprostu ;]
Witam
To ja odzywie dyskusje:):), co proponujecie na 5D? wiem ze na cropa 28 1.8 jest w pytke:)... Piszecie ze na FF tylko 35 2.0 bo ostrzejszy, ale ma problemy z AF i glosny... Cena 35 2.0 jest o polowe tanszy. I moje pytanie czy warto dac 1000zl wiecej za 28 1.8 na FF czy kupic 35 2.0. Ogolnie chcialem kupic 28, ale... teraz mam dylemat:)...
ta dyskusja żyje kilka wątków obok:
http://canon-board.info/showthread.php?t=48664
to znaczy że nie jest to jednak tragicznie kiepskie szkło ? ;) można w ciemno kupic?
nie , jest masakrycznie kiepskie i mozna je kupic
Bo te Lki takie droogie :D
Hmm porobilem troche zdje 24-70l i 28 w kiepskim switele (glownie zarowym) i jakos ta stalka miala problemy z ustawieniem ostrosci podczas gdy Lka radzila sobie dobrze.
Wedlug mnie 28 ma wolnieszy af od Lki i jest mniej celny.
Czy ktos z Was tez to zauwazyl?