No ja sam czytałem to ze trzy razy ale nie chce być inaczej:mrgreen:. Pewnie będzie tak do momentu jak się alfa nie przegrzeje od tej trzęsawki:lol:.
Wersja do druku
Podejście do tematu faktycznie oryginalne...ten cytat ("Nic lepszego....") to chyba ci się przyśnił od nadmiernego rozmyślania bo niczego takiego nie wyczytałem...owszem, mówi się o plusach i minusach takiego systemu ale żaden system nie jest doskonały. Najbardziej żenujące jest to, że większość wypowiedzi jest nie na temat. Jeżeli te cyferki maja być dowodem na jakość to idąc tym tokiem rozumowania chińskie buty są najlepsze bo najwięcej ich się sprzedaje:lol:Poza tym zauważyłem ciekawą zależność między tymi cyferkami:
Udział w rynku dslr:
C 55%, N 25%
Zyskowność dslr:
C 35%, N 26%
udział jest o 30% większy, a zyskowność tylko o 9%....ciekawe...aha rozumiem, część Canonów rozdali za darmo żeby lepiej statystyka wyglądała:lol: :mrgreen: Rasistą sprzętowym nie jestem więc kupiłem sobie jednego Canona i jednego Nikona...może się nie pogryzą.:(
Mowisz o chinskich butach w/g projektu chinczykow czy w/g projektu zachodniego? Bo to pewna roznica "made in china" a "designed in china". Bardzo duza roznica...
Ja mam chińskie buty (Made in China) bardzo wygodne i już drugi rok w nich chodzę, a kupiłem za grosze w markecie:D. Z tym że mam wrażenie, że odeszliśmy trochę:mrgreen: od tematu:wink:. Choć może nie tak bardzo daleko, bo ten D80 jest robiony niedaleko Chin w Malezji bodajże:mrgreen:.