-
Przygotowania, ślub, wesele b. fajne.
Sorki Kuba, ale na 11 młody ma głęboki wzrok jak wysikane dziury w śniegu, no i 14 mi sie nie podoba- tak sztucznie troche czekają na nie wiadomo co...?? reszta dobra. Sorki za szczerość,ale plener imho mocno średni.No, ale wiadomo to wszystko rzecz gustu..;)
-
jak dla mnie przekolorowane te foty. zwłaszcza trzecia i czwarta. na 13tym pani młoda wygląda jak staruszka (kolor włosów). no i ta winieta ostatnio_jazda_obowiązkowa na tego typu zdjęciach. tak jakby się nie dało bez winiety.
statyczny plener fajny:] w końcu nikt nie powiedział, że młodzi mają szaleć podczas pleneru.
generalnie miło i spokojnie na tych zdjęciach. kolory nie dla mnie.
pozdrawiam
slick
-
Cichy szacunek dla Ciebie za całe portfolio.
-
-
-
Cichy, cholera, narobiłeś ochotę na kolejne zakupy ;)
Zdjęcia naprawdę fajne i ciekawie zrobione, ale jak dla mnie zdecydowanie wyróżnia się to w ramach okiennych.
-
Dawno nie wrzucałem żadnych ślubów, strona zapuszczona, zdjęcia do obróbki w kolejce, ogólnie masakra.
Ale mobilizuję się i wrzucam ostatnio oddany ślub :)
-
-
jednym słowem - wow! czekałam az dasz coś z tej sesji odkąd zobaczyłam niektóre zdjęcia w twoim opisie na gg ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
Cichy
To zdjęcie znam juz z Twojego opisu gg ale nadal się nim zachwycam - niby proste, kiczowate (?!) ale jest po prostu boskie :-D
Ja chcę więcej:mrgreen: