Odp: Heldbaum - Fotografia przeważnie na filmie
No ale schłodzonego Chablis, to mój drogi, my tam nie piliśmy. Fakt, klimat był odpowiedni. To było z pewnością najlepiej wypite "Wino" w całej mojej młodości... :D
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
No ale schłodzonego Chablis, to mój drogi, my tam nie piliśmy. Fakt, klimat był odpowiedni. To było z pewnością najlepiej wypite "Wino" w całej mojej młodości... :D
Ale to jest jeszcze nic! Wujek elektryk mi opowiadał, jak kiedyś rozpijali litra z bańki po żarówce :lol: "Kieliszka" nie dało się postawić, więc krążył od ręki, do ręki! :mrgreen:
1 załącznik(ów)
Załącznik 11700
A to jest jedna z moich ulubionych nasadek miękkorysujących - ruska EFFI Saturn z lat 90 (można było wtedy kupić za grosze różne takie wynalazki).
Pojęcia nie mam, jak to dokładnie funkcjonuje - zewnętrznie wygląda jak zwykłe Duto, ale działa zgoła inaczej, dając także narastający ku brzegom efekt rozmycia.
Uwaga, chwalę się moim nowym "dziełem". http://glebsky.pl/fotografia-niedoskonala/ Wprawdzie zapraszam do jego przeczytania tutaj, bo jest to jak najbardziej temat związany ze zdjęciami na filmie, ale uważam, że nie zawadziłoby, gdyby przeczytali go co niektórzy "entuzjaści pociągów"...
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Heldbaum
Uwaga, chwalę się moim nowym "dziełem".
http://glebsky.pl/fotografia-niedoskonala/ Wprawdzie zapraszam do jego przeczytania tutaj, bo jest to jak najbardziej temat związany ze zdjęciami na filmie, ale uważam, że nie zawadziłoby, gdyby przeczytali go co niektórzy "entuzjaści pociągów"...
Poczytał żem, oj poczytał...
Załącznik 11729
... I stosownem zdjęciem opatrzył :mrgreen:
Świetne!
1 załącznik(ów)
A szto eto takoje? Pozytywka?
Cytat:
Zamieszczone przez