Witam
myslalem ze juz sie znudzily czaple :)
wiec doloze kilka w podobnej pozycji :)
1
2
3
4
5
troche mi te czaple niepasuja , cos jest z nimi nie tak , ale nie wiem co jest zle
Wersja do druku
Witam
myslalem ze juz sie znudzily czaple :)
wiec doloze kilka w podobnej pozycji :)
1
2
3
4
5
troche mi te czaple niepasuja , cos jest z nimi nie tak , ale nie wiem co jest zle
2
3
4
5
6
7
8
9
10
nr 5 - podoba sie, taki spokoj, czysty kadr, dobre swiatlo
nr 7 - tez fajne, cialbym dolu, aby same niebo zostalo z gaszczem ptakow
2,4,9,10 - wg mnie potrzebuja jeszcze drobnej korekty w shopie, mozna wiecej z nich wyciagnac
witam ponownie
patrze ze ogladajacych jest duza ilesc , a komentujacych malo , tzn ze chyba fotki sa dobre :)
doloze kilkla dla ogladajacych :)
1
2
wiem ze jest nieostra , ale pokazac mysle ze jest warto , tym bardziej ze nie wiem czy jeszcze jego napotkam na swojej drodze
3
4
5
6
7
myslal ze jego nie widze :)
9
10
11
12
dzis robilem wesele , tak ze moze bedzie zmiana tematu :)
proby ze slubem
moze cos napiszecie co o tym myslicie
najwidoczniej fotka wam sie podoba :)
oto nastepne zdjecie z wczorajszego plenerka
ten ptaszek bedzie mnie przesladowal bardzo dlugo dotad dopuki nie zrobie mu dobrej fotki, znam dwa miejsca ich przesiadywania i lowienia , ale nigdy po zlowieniu nie leci w moja strone , co mnie to drazni :)mysle ze sie kiedys doczekam tego momentu,poki co mam tylko jego d..pe po zlowieniu i to na kazdej fotce :( tu akurat zlapal piekny okaz rybki , ciete zdjecie okolo 20%
pozdr...
jeszcze kilka kormoranow do kolekcji , nie wiem sam cos chyba w nich jest zle zrobione,albo mi sie wydaje
[/IMG]
Fajna fota by była gdyby leciał w twoją stronę.:-D
tez o tym wiem, mam wiecej takich fotek z roznej strony,ale zadne nie jest dobrej jakosci