1 załącznik(ów)
Odp: [ Pezet85 ] nauka portretu
Może dla tego kadru będziecie bardziej łaskawi :?
94.
Załącznik 5210
Mi się kad podoba, choć subiektywnie wolę jaśniejszą kolorystykę.
Znowu te palce. Każ Jej trzymać je razem, bo wnoszą nieuzasadnioną drapieżność i agresywność takie bojowe nastawienie.Może nie każdy zdaje sobie z tego sprawę, ale na pewno każdy to podświadomie czuje oglądając zdjęcie. Dłonie "przemawiają" bardzo wyraźnie do podświadomości patrzących i wiedzą o tym doskonale np. politycy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Nozanu
Znowu te palce. Każ Jej trzymać je razem, bo wnoszą nieuzasadnioną drapieżność i agresywność takie bojowe nastawienie.Może nie każdy zdaje sobie z tego sprawę, ale na pewno każdy to podświadomie czuje oglądając zdjęcie. Dłonie "przemawiają" bardzo wyraźnie do podświadomości patrzących i wiedzą o tym doskonale np. politycy.
A może Ona jest taka drapieżna ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Pezet85
Może dla tego kadru będziecie bardziej łaskawi
Nie ma rzeczy doskonałych, wszystko można zrobić lepiej
--- Kolejny post ---
Cytat:
Zamieszczone przez
Bangi
A może Ona jest taka drapieżna ;)
echh ci faceci:P
Cytat:
Zamieszczone przez
Nozanu
Wiesz że nie zwróciłem na to uwagi i nawet nie byłem tego świadomy :)... następnym razem będę zawracał uwage, jak tylko będzie ten następny raz.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Cytat:
Zamieszczone przez
Pezet85
Dzięki za posta i chciałbym Cię zapytać w jaki sposób Ty byś podszedł do sesji gdybyś miał wlasnie identyczna modelkę a w grę nie wchodziłoby żadne zdjęcie typu akt/ nagość zakryta? Myślę że w tym wypadku ciężko zrobić zdjęcie które nie będzie do albumu rodzinnego a warunki domowe też nie sprzyjają.
rzecz w tym , ze nie mozna podpowiedziec jaka masz miec wizje. musisz dojsc do tego sam.
ja moge wyrazic tylko uwagi natury technicznej , ktore sa obiektywne.
moja wizja bylby inna - ale to moja i jej nie sugeruje.
mloda kobiete raczej fotografowalbym cieplo , jasniej , mniej ponuro - blizej konwencji high- key.
ale to tylko moje wyobrazenie.
Ty musisz dojsc do swojego i nikomu do tego jakie ono bedzie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Bechamot
rzecz w tym , ze nie mozna podpowiedziec jaka masz miec wizje. musisz dojsc do tego sam.
ja moge wyrazic tylko uwagi natury technicznej , ktore sa obiektywne.
moja wizja bylby inna - ale to moja i jej nie sugeruje.
mloda kobiete raczej fotografowalbym cieplo , jasniej , mniej ponuro - blizej konwencji high- key.
ale to tylko moje wyobrazenie.
Ty musisz dojsc do swojego i nikomu do tego jakie ono bedzie.
"High key" i to jest dobra podpowiedź [emoji846]... napewno spróbuję w ten deseń.
Jeśli chodzi o wiek, to cieszę się że żona jest odbierana jako młoda kobieta [emoji16]...
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
1 załącznik(ów)