To co już było to tylko kawałek zmarnowanej kawalerki...sorry. No i autopole też było :twisted:
Wersja do druku
To co już było to tylko kawałek zmarnowanej kawalerki...sorry. No i autopole też było :twisted:
No było. Nie mogę się zabrać wiedząc, że projekty na studia mają wyższy priorytet od rozrywkowych zdjęć z Tatr, którym trzeba poświęcić więcej czasu niż 3-5h (piję do materiału z sylwestra)
Spoko, są rzeczy ważne i ważniejsze - jeśli o mnie chodzi to mogę poczekać nawet i dwa lata :cool:
No więc dobre zdjęcia ale nie jako set.
Razem są takie od czapy trochę.
Na pewno nie BW!
785 i 790 są w ogóle nic nie mówiące i bez sensu IMHO.
788 i 791 są moimi faworytami oprócz 793 oczywiście, która jest bezkonkurencyjna i miażdży. Idealna na zakończenie.
781 – tak się bawią wolni ludzie :!:
785 – a tym z lewej to o co chodzi ;-)
788 – nasze realia :roll:
791 – słodki cmoooooook :p
792 – któremu z nas mężczyzn to się nie zdarzyło – kobiety akurat tego na stojąco nie zrobią ;-)
micles a jak możesz, to poproszę o coś z Brydzi - jest mi tam bliżej duchem niż do stolicy wielkopolski
Pomożecie?
Dobór trasy w Góry Stołowe
Tak mi sie skojarzylo, ze Niujorku do takiego 793 to by wynajeto autobus, 50 statystow i 10 osob ekipy, a w Poznaniu smiga sie takie foty z biodra :) Szkoda ze nie wypchniesz tego zdjecia w swiat, bo warto.
Z biodra z biodra. Nic tam z biodra, jak od tyłu, to tym bardziej nie trza z biodra ;)