Super, a teraz tutaj: http://www.canon-board.info/hydepark...na-forum-5446/
Wersja do druku
Super, a teraz tutaj: http://www.canon-board.info/hydepark...na-forum-5446/
Witam serdecznie posiadaczy Canonów, bardzo się cieszę, że kiedyś kupiłem akurat taki aparat, pozdrawiam!
Willkommen,
Pierwszy post, Jarek z tej strony. Początkujący fotograf, posiadam od parę dni wymarzony Canon EOS 7D + obiektyw EF-S 15-85mm (mój pierwszy sprzęt).
Widzę, że będzie o czym pisać:twisted:
Hej jestem Adrian pozdrawiam:)
Hej, z tej strony Patryk, witam wszystkich! :)
Cześć Wszystkim Marcin z tej storny :)
Witam serdecznie wszystkich!!
Cześć wszystkich, z tej strony Rafał :)
Wszystko pięknie. Fajnie że są tu nowi ludzie.
Ale mam taką sugestię, żeby każdy nowy forumowicz napisał skąd pochodzi.
Taka informacja może być pomocna. Np w przypadku awarii sprzętu, chęci wypróbowania czegoś nowego, podpięcia innego słoika itepe itede...
Taka luźna sugestia ;)
nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale ten nagły wysyp "świeżaków" jest zastanawiający...
"przypadek...? nie sądzę..." :mrgreen:
albo gdzies płaca za wpisanie sie na forum:D, albo gdzies zmuszaja do wpisania się na forum:D- tylko po co?
może CB będzie zmieniało własciciela i wieksza baza userów czytaj: danych adresowych/osobowych przełoży sie na wyzsza cene
Jaka tam teoria spiskowa! Przecież wiadomo, że ludzie pokochali zakładanie kont na forum CB, tak jak wcześniej pokochali zakładanie kont na Nikoniarzach :-) Oczywiście nie ma to nic wspólnego z żadnymi multikontami, czy broń Boże napędzaniem oglądalności przez właściciela forum :-)
Cześć wszystkim, Jestem Ramona , pochodzę z Torunia, mam 28 lat. Do tej pory korzystałam z ikona d3200 , ale postanowiłam kupić Canona, ale jeszcze się waham jakigo. Pozdrawiam!
cześć kochani, miło mi, że mogłam do was dołączyć. Pozdrawiam ciepło!
Witam serdecznie :)
Cześć Wszystkim Magda z tej strony od 2 tygdni chodzę na kurs fotografii i rozglądam się za pierwszym aparatem.
Helllllllllloooooo :)
Dzień dobry :)
Cześć Tomek z tej strony. Interesuje się fotografią i przyrodą często zdarza mi się łączyć obie pasje jednak wymaga to sporo cierpliwości szczególnie jeśli robi się fotki ptactwu.
Hejka :)
Cześć
Witam i pozdrawiam serdecznie:)
Witam gorąco!
Cześć i czołem!
Witam Szanowne Panie i Panów.
lepiej póżno niż wcale. witam wszystkich canoniarzy.
Witam serdecznie ;)
Witam wszystkich forumowiczów. :)
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.:D
Czołem!
Na forum zarejestrowałem się parę lat temu, już nie pamiętam w jakim celu :D Niedawno zakupiłem pierwszą lustrzankę EOS'a 1300D z obiektywem 50 mm STM f=1.8. Wkrótce do zestawu dołączy lampa Yongnuo 968EX-RT. Wszystko bez wypasu, ale zamierzam najpierw kupić dobre szkła, a potem dopiero ewentualnie dozbroić resztę, czyli może lepsze body w zależności czy będę w ogóle potrzebował lepszego. Może po prostu kupię za jakiś czas nowszy model ;) W związku z tą strategią, kolejny cel to eL-ka 24-105.
Witam wszystkich :)
Witam bardzo serdecznie ;)
Witam, Jestem Krystian szczęśliwy początkujący posiadacz 1300DC.
Pozdrawiam
Witam, moim pierwszym aparatem w ogóle był Canon PowerShot A530, później chciałem kupić lustrzankę i namówiono mnie na Nikona - do dzisiaj tego żałuję, na szczęście powróciłem do Canona i nigdy więcej żadnego innego, pozdrawiam
Hejka wam! ;)
Witam i pozdrawiam wszystkie uzytkowniczki i użytkowników forum.
Cześć! !!;)
Cześć, fajnie do Was dołączyć ;)
Witam uprzejmie jestem ogromnym fanem Canonów, inne aparaty to po prostu nie dorastają do pięt:) pozdrawiam
Hej wszystkim, pozdrawiam i licze na ciekawe dyskusje ;)
Cześć Wszystkim z tej strony Justyna, szukam aparatu dla córki 13 lat (pierwszy aparat) nie chce, żeby to była jakaś taniocha ale też nie ma co szaleć na początku czyli w grę wchodzi jakaś używana średnia połka.
Dzień dobry mówię również i ja:-)
a jakby ktoś mógłby mi doradzić jaki adapter mam kupić, to będę bardzo wdzięczna!
Aprat: bzlusterkowiec M6
Obiektyw: Sigma 30mm F1.4 EX DC
Pozdrawiam!
Ola
@AleksandraMm
Hej
Potrzebujesz takie coś: Adapter AF CANON EOS M5 M10 EF-M na CANON EF-S EF (7174139272) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
przy zakupie (niekoniecznie od tego sprzedawcy) koniecznie zwróć uwagę na to czy adapter ma styki do przenoszenia sygnałów automatyki!!
Cześć nazywam się Marcin. Zaczynam przygodę z fotografią. Mam nadzieje że te forum pozwoli rozwinąć mi skrzydła :)
Witam gorąco ;)
Siema, jestem Dawid. Studiuję turystyke, jestem ciekawy świata i robienia zdjęć wszystkiemu ;)
Hejka wam ;)
Cześć.
BARDZO, bardzo dziękuję Ci za odpowiedź! Już kupuję i nie mogę się doczekać zdjęć :-)