he, he, moje górą: czołgi zdominowały imprezkę, a ptice poległy :mrgreen:Cytat:
czolgowe zabawy
na razie nie miałem czasu obrobić fotek... może jutro :roll:
Wersja do druku
he, he, moje górą: czołgi zdominowały imprezkę, a ptice poległy :mrgreen:Cytat:
czolgowe zabawy
na razie nie miałem czasu obrobić fotek... może jutro :roll:
E tam. Wstawanie z rana to żaden problem ;)Cytat:
Zamieszczone przez SebastianD
Fajne połazic sobie tak sobie. Normalnie jak harcerze :D
I brzuszek po zimie troche zniknie :-D
O kurcze, świetne te roślinki spod domu. Szczególnie tulipany i te zielone listki (http://sebastiandackow.com/roslinki/pages/_MG_8842.htm). Nie ma to jak się wyspac:). Podlinkuj następnym razem zdjęcia bezpośrenio na forum dla taki ślepych jak ja, bo ze 3 razy przeglądałem wątek a dopiero teraz zauważyłem :)Cytat:
Zamieszczone przez SebastianD
Btw w sobotę przywieźli ten statyw - tak jak myślałem niemalże to samo co Twój nawt ten napis (Profesional :mrgreen: ) . Wczoraj go ochrzciłem. Jeszcze nic się nie rozlazło....
Podlinkuj następnym razem zdjęcia bezpośrenio na forum dla taki ślepych jak ja, bo ze 3 razy przeglądałem wątek a dopiero teraz zauważyłem :)
hiehie... może Ci AF nie złapał? :D
Btw w sobotę przywieźli ten statyw - tak jak myślałem niemalże to samo co Twój nawt ten napis (Profesional :mrgreen: ) . Wczoraj go ochrzciłem. Jeszcze nic się nie rozlazło....
mój też na początku działał OK... Ale życzę powodzenia! ;)
perqsista fajne pierwsze dwa...fajny klimacik :p
To z wczorajszego wypadu. Ja ptaszkow nie mam ...tele brak jak na razie :oops:
qtek: gdzie robiłeś te zdjęcia w poście powyżej?
żeby nie było... jestem, forum czytam, zdjecia robie ale jakoś nie mam czasu na plenery... szkoda. Ale obiecuje się poprawić.
Wiosna w ogrodzie.
To z wczorajszego wypadu. Ja ptaszkow nie mam ...tele brak jak na razie :oops:
Wow Qtek chyba zaczynam żałowac że z Wami nie pojechałem. Pierwsze nprawdę wymiata. Pawdziwy industrial. Te kombinace z oknami tez niezłe.
adamek koscol w Morasku ...zdewastowany...ale klimacik fajny
Pozniej wrzuce z Biedruska... tez jakies ruiny
Qtek, jaki obiektyw?
Straszna CA...