heheh troszkę się nie zrozumieliśmy, chodziło mi o warsztaty grupowe które miały być 28 ew. 29 listopada, ale juz widzę ze 29 listopad aktualne :D
Wersja do druku
heheh troszkę się nie zrozumieliśmy, chodziło mi o warsztaty grupowe które miały być 28 ew. 29 listopada, ale juz widzę ze 29 listopad aktualne :D
qrde ciężko będzie przed samymi świętami:/
może alternatywa w nowym roku?...w tej kwestii zdążymy jeszcze pewnie podyskutować...Szuler mnie zachęcił do zakupu 70-200@2.8L...skusiłem się i chciałbym przetestować:-)
dlatego nie sa przed samymi swietami a miesiac przed :)
jak pisalem , mam nadzieje ze te wypala , jesli nie to po nowym roku jeszcze raz sprobujemy
tak te drugie sa 29 , te drugie mozna zrobic prawie zawsze , prawie tzn jesli padnie zainteresowanie o przygotowaniu czegos takiego to data moze byc kazda , kwestia zebrania osob
w sumie fakt...ale wiesz jak to miesiąc przed świętami, szaleństwo zakupów etc...zapisz mnie wstępnie :-), chęci są, nie wiem jak z czasem wyjdzie, tego nie moge zagwarantować, szkiełko chciałbym wypróbować w końcu. Po ostatniej akcji nawet nie miałem czasu jeszcze fotek przeciągnąć softem...jak popatrze co po imprezce ładnego stworzyłem i ze jeszccze wrzuciłem na forum to aż mnie ciarki przechodzą:/
kto tam jeszcze chętny na 1./2. akcje?
P.S. najlepiej jak trzeba będzie zaliczke wpłacić...to troche motywuje (mnie na pewno:-)) nie wiem jak pozostałych:D...teraz pewnie mi się oberwie...
No sam mam obiekcje w takim wypadku do zaliczek , poki co obejdzie sie bez , spr poprostu zebrac odpowiednia ilosc osob. Moze nastepnym razem nieco inaczej bedzie.
Szuler, ja kiedyś też sie do Ciebie uśmiechnę, bo chciałbym sprawdzić czy extenderek zadziała mi z 70-210 :)
Pozdr.
Sobota u mnie odpada więc stykniemy się w niedzielę. Podobno w niedzielę na Atlas Arenie są jakieś zawody karate więc można by go było wypróbować.