witam,
troche off top ale cóż,
Zakupiłem wreszcie monitor NEC P221W.
Posiadacie może albo znacie kogoś kto w Kielcach posiada kalibrator i mógłby wypożyczyć odpłatnie na kilka godzin?
pozdrawiam
Wersja do druku
witam,
troche off top ale cóż,
Zakupiłem wreszcie monitor NEC P221W.
Posiadacie może albo znacie kogoś kto w Kielcach posiada kalibrator i mógłby wypożyczyć odpłatnie na kilka godzin?
pozdrawiam
to normalnogamutowy czy szerokogamutowy, bo nie chce mi się szukać..
jak normalny to mam kalibrator eye one display , jeśli to widegamut to niestety nie wiem kto miałby w kielcach spektrofotometr bo kalibrator się nie nada..
Dzień dobry.
Czy wszystko umarło i nikomu już się z domu po pracy wyjść nie chce?
Może udało by się jakoś nam skrzyknąć na przyszły tydzień na jakąś kawę/piwo czy cokolwiek.
Bo o foceniu to już nie mówię, bo jak ktoś wcześniej wspomniał w większej grupie ciężko.
Będą jacyś chętni czy nie koniecznie??
Pozdrawiam!
:) od poniedziałku do czwartku mogę wygospodarować jakiś wieczór :)
Więc jeśli zgłoszą się jeszcze jacyś chętni, to może wyklaruje się nam jakiś termin.
Jak dla mnie wieczory od poniedziałku do czwartku też były by odpowiednie.
Witam,
Myślę, że nie ma na co czekać i proponuję spotkanie w najbliższą środę tj. 17.11.2010
o godzinie 18:30 Plac Artystów (przy fontannie), a później, czyli za jakieś 15 minut spokojniejsze miejsce, gdzie można by przy zacnym napitku chwilę porozmawiać na różnorakie tematy oczywiście z foto również związane.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Jarek
Ja niestety we środę odpadam...
dla mnie środa to też niezbyt szczęśliwy termin, ale jestem chetny nadal :)
Na chwilę obecną nie ma sensu dzisiejsze spotkanie jeżeli nikt nie jest zainteresowany. Może za krótki termin na podjęcie decyzji ?
W takim razie proponuję przyszły tydzień. Określcie tylko czy to ma być dzień powszedni, czy też weekend.