Wszyscy są "za" żebym się za legitymacje zabrał?... czuję jakiś podstęp :mrgreen:.
Wersja do druku
Wszyscy są "za" żebym się za legitymacje zabrał?... czuję jakiś podstęp :mrgreen:.
To nie podstęp - to zaufanie.
Uff Uff ;)
Już pisałem w temacie o "Odebranych ID" ale się powtórzę - myślę że oprócz kilku malkontentów wszyscy raczej nabraliśmy do Diodaka zaufania po tym jak porządnie zrobione ID wylądowały w naszych skrzynkach pocztowych. Więc ja też najchętniej bym usłyszał że właśnie on się tym zajmie (może nie całkiem społecznie?) A Ci, którym sposób załatwienia spraw z ID nie odpowiadał niech po prostu takich legitek nie zamawiają i się nie odzywają...
Diodak, czekamy na Twoją decyzję :mrgreen:
diodak, diodak...! idz na calosc...!
Czekajcie, a o co chodzi z tymi legitymacjami? Przeciez nie jestescie zawodowymi fotoreporterami, wiec te legitymacje, to bedzie zwykle oszustwo...Cytat:
Zamieszczone przez nastier
@pn_, to, ze jeszcze nie jestesmy nie oznacza, ze nie mozemy nimi zostac :) a ze bedziemy pracowac za darmo, a zdjecia beda ladowac nawet w jakims pdfie albo gdzies indziej ;)
pn_ daj spokój chłopakom. Jeszcze sami będą palić te legitymacje i identyfikatory w piecu, jak sobie obciachu narobią.
Już to widzę, kolejka po bilety na jakąś tam imprezę a obok druga kolejka fotoreporterów obwieszonych identyfikatorami, wejściówkami i legitymacjami profesjonalnych fotoreporterów:)
Moze lekkie naciaganie prawa... Bo jak sie ktos da na to nabrac to jego sprawa ze nie sprawdzil dokladnie....Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Zwykly gadzet.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
Mlodziezy punkowo-metalowej tez wpierasz zeby nie chodzili w bojowkach/glanach bo nie sa zolnierzami i oszukuja? :roll: