dzięki, dzięki wszystkim :D dobrze, że były aż 3 modelki, przynajmniej nie czułam sie sama wśród tylu mężczyzn,... :D
Wersja do druku
dzięki, dzięki wszystkim :D dobrze, że były aż 3 modelki, przynajmniej nie czułam sie sama wśród tylu mężczyzn,... :D
chyba nie powinnas narzekac na takie towarzystwo:D
straszyłam, że się zaloguje, straszyłam... no to żem przylazła :)
w końcu ktoś musi być największym forumowym głupkiem w kwestiach technicznych :D
no dobra, więc na początku chciałam podziękować bogu i akademii...
a na serio - wielki dzięki za mega wypad dzisiejszy :) i przepraszam z góry za wszelakie nie kontrolowane odruchy i ataki śmiechu, ale jak mówiłam - modelka ze mnie taka jak z koziej **** trąbka ;)
ale bawiłam się przednie i pełna napięcia oraz z niecierpliwością czekam za owocami dzisiejszej wycieczki
witamy, witamy 8-)
także wszystkim dziękuję za sympatyczne spotkanie,
fotoloader już zgrywa fotki i pokazuje, że pozostałe 4GB zrzuci na dwa dyski w ~6 minut 8-)
ale wcześniej z godzinę musiałem robić na dyskach porządki, żeby było choć kilka GB wolnych... :lol:
backstage za dłuższą chwilę :idea:
ja nadal miejsca nie moge wydobyc, cholera trzeba zewnetrzny dysk dokupic:)
Ebru, miło Cię widziec:)
nie wiem jak wy, ale ja nie jestem nawet w połowie :D
pierwszy!!! yes, yes, yes! :lol:
na razie tylko fotka rodzinna, jam pierwszy z lewej, czerwony, reszta może się sama identyfikować: ;-)
mówiłem wyraźnie, że wszyscy muszą widzieć to szkiełko - ale widać kolega - w postaci samej czapki na zdjęciu - nie był zbyt ciekawy, skąd ptaszek wyleci :grin:
No niestety, muszę się zadowolić mianem drugiego uploadrea:)
Na początek zgodnie z prastarą tradycją - backstage.
1,2: na niektórych patrzyło się z góry...
3. Było tłoczno, a sprzęt walał się po podłodze...
4. Zrobienie zdjęcia bez fotografa w tle nie było łatwą sztuką.
5, 6: Niektórzy aż prosili się o avatary:
7. Wszystkim dopisywał świetny humor
8. A tu za cholerę nie wiem jaki dać podpis.
I najważniejsze - pomimo zakrojonych na szeroką skalę poszukiwań nie udało nam się zlokalizować wzmiankowanych wcześnej fekaliów.
To i ja na poczatek:
1. Byly momenty powagi..
2. Ale takze czas na emo focie:)
3. Watson - rozwiazalem zagadke poruszonych fot. Jak robisz zdjecia to nie trzymaj drugą reką fajki:p
4. Natalia:)
5. Na koniec przestroga - w ruinach mozna natrafić na różne, niekoniecznie przyjaźnie nastawione stworzenia. Samara w filmie ring 3.
Jest ImageShack, ale on wolno chodzi;/
i może to lepiej, że ich nie zidentyfikowaliśmy :D
a podpisać można "zielone oczojebne sznurówki" :D
to ja teraz też coś od siebie :)
byli trzymacze blendy...
niektórzy podglądali...
inni zostawiali aparaty gdzie popadnie...
a Watson udawał wariata...
... albo właził w kadr :D
mam zakwasy :d chyba za bardzo się wyginałam...