Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie
To utwierdzam się w przekonaniu, że najsłabszym elementem zestawu 6D + sigma 35 jest właśnie szkło. O ile celność i precyzja, nawet w "ciemnicy" jest niesamowita, to szybkość z sigmą nie zachwyca. Ale do "zawodowej reporterki" to ja mam eLki :-)
Nie mam porównania do Sigmy 35, takową podpinałem tylko do Sigm SD14 i SD15, ale tam ISO to max 400, natomiast mój 6D wraz z 35 1,4L Canona to naprawdę solidny tandem do pracy w ciemnościach, szybki, celny, ostry, czego chcieć więcej :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Janczewski
Nie mam porównania do Sigmy 35, takową podpinałem tylko do Sigm SD14 i SD15, ale tam ISO to max 400, natomiast mój 6D wraz z 35 1,4L Canona to naprawdę solidny tandem do pracy w ciemnościach, szybki, celny, ostry, czego chcieć więcej :)
masz gdzieś te zdjęcia ukazane ??
Cytat:
Zamieszczone przez
Zbyszko666
masz gdzieś te zdjęcia ukazane ??
Sześć postów wyżej pisałem, że tak. Niestety wglądówki nie pozwolą na przeglądanie w pełnej rozdzielczości. Możesz je sobie kupić na 123RF, shutterstock, dreamstime, depositphotos. Ja swoich zdjęć nie ukazuję, ja je sprzedaję.
Cytat:
Zamieszczone przez
Janczewski
Sześć postów wyżej pisałem, że tak. Niestety wglądówki nie pozwolą na przeglądanie w pełnej rozdzielczości. Możesz je sobie kupić na 123RF, shutterstock, dreamstime, depositphotos. Ja swoich zdjęć nie ukazuję, ja je sprzedaję.
No to bardzo tajemniczy jesteś <lol2>i cieszy mnie niezmiernie, że je sprzedajesz. :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Zbyszko666
No to bardzo tajemniczy jesteś <lol2>i cieszy mnie niezmiernie, że je sprzedajesz. :roll:
cieszę się, że wprawiłem Cię w dobry humor. Przecież nie podam tutaj linków bo to będzie niedozwolona reklama.
Cytat:
Zamieszczone przez
Janczewski
cieszę się, że wprawiłem Cię w dobry humor. Przecież nie podam tutaj linków bo to będzie niedozwolona reklama.
linków nie trzeba zrób wyjątek i wstaw zdjęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
Zbyszko666
linków nie trzeba zrób wyjątek i wstaw zdjęcia.
User Kapa1966 na shutterstocku, zdjęcia są otagowane.
Jak się chce to się da. Tyle tylko, że wglądówki są za małe by zaspokoić ciekawość jak mniemam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Janczewski
serio? sprzedałeś na stoku któreś z tych swoich zdjęć? serio???