Tymbardziej ze masz dowod w postaci korespondencji mailowej. Pewnie nie pociagna go do odpowiedzialnosci, ale za to gosciu nastepnym razem 2 razy sie zastanowi, zanim znowu odwali taki numer.
Wersja do druku
Nie wiem czy to tutaj akurat, ale rzućcie na to okiem proszę:
http://allegro.pl/canon-ef-24-70mm-f...341955427.html
Gość ma kilka rzeczy w dość mocno niskich cenach. Może ktoś się spotkał z jakąś opinią na temat tego sprzedawcy ?
Dziękuję.
Łukasz
STR8 -myślałem o tej jedynce z tej aukcji, bo akurat jestem na kupnie, ale teraz po twoim poście zwróciłem uwagę na to malowanie i sobie odpuszczę. THX
Kto maluje jedynkę i to tak chamsko?....:shock:
jasne ze sciema :) tutaj nie ma watpliwosci
jak wspominalem, nie twierdze ze jest jakaś trafiona, ale warto sie jej dokladnie przyjrzec przed zakupem. Cena tez nie jest atrakcyjna jak na taki stan. W kazdym razie aukcja dla ludzi o mocnych nerwach :)Cytat:
STR8 -myślałem o tej jedynce z tej aukcji, bo akurat jestem na kupnie, ale teraz po twoim poście zwróciłem uwagę na to malowanie i sobie odpuszczę. THX
Kto maluje jedynkę i to tak chamsko?....
Po Waszych radach doszedłem do wniosku, że chamstwo trzeba tępić :)
Zgłosiłem sprawę do allegro i czekam na rozwój wydarzeń.
Jeśli aukcja została zakończona przed czasem i oferty zostały odwołane to możesz nagwizdać sprzedającemu. Allegro (jeśli cokolwiek zrobi) to wyśle maila do sprzedającego z zapytaniem, co i jak, a On odpisze, że obiektyw został uszkodzony i temat się skończy.
Tutaj zdaje się oferty jednak nie zostały odwołane.