Witam wszystkich Forumowiczów :)
Wersja do druku
Witam wszystkich Forumowiczów :)
Witam serdecznie Wszystkich!
Na forum rejestruję się za namową szwagra. Niedawno zakupiłem Canona 1200d. Zdjęć trochę już w życiu zrobiłem ale spokojnie mogę nazwać się początkującym. Pozdrawiam jeszcze raz!
Witam wszystkich!
Jestem totalnym amatorem. Fotografia wciągnęła mnie od momentu kupna aparatu hybrydowego na potrzeby robienia zdjęć z wypadów motocyklowych. Dość szybko dorosłem do kupna choćby podstawowej lustrzanki a wraz z tym krokiem rozpoczęło się mozolne przysfajanie skomplikowanych zależności fotograficznych.
W zasadzie nie mam póki co domeny przewodniej, staram się robić zdjęcia z miejsc, w których bywam, dbając na ile to możliwe, aby były atrakcyjne pod kątem techniki jak i estetyki.
Fascynują mnie HDR-y i wszelkie sposoby "poprawiania rzeczywistości" :-).
Staram się cokolwiek wykrzesać ze swojego leciwego Canona 450D z zoomem Sigmy jak i z kilku obiektywów m42, choć chyba akurat sprzęt nie jest na tym etapie rozwoju sprawą pierwszorzędną.
Od Was oczekuję konstruktywnej krytyki i przede wszystkim tłumaczenia, instruowania, podpowiadania :-).
Pozdrawiam!
Dzień dobry :)
Mam na imię Ewa, jestem od niedawna w Polsce i od koleżanki usłyszałam o tym forum.
Cieszę się że mogę dołączyć.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczów!
Ewa
Cześć wszystkim ;) Nazywam się Maciej i mam 24 lata, na forum postanowiłem się zarejestrować, bo chciałbym zdobywać nową wiedzę, oraz dyskutować z innymi :) Fotografią interesuję od dawna, ale pierwszą lustrzankę zakupiłem na początku 2015 roku - Sony a100. Potem był Nikon D3100 i pół roku temu przyszedł czas na Canona 5D MK I, którego kupiłem od mojego dobrego znajomego i użytkownika forum o nicku salas. Pozdrawiam i mam nadzieję, że zagrzeję tu miejsce :)
Łapcie maka na przywitanie:
Po więcej zapraszam na moje skromne portfolio, oraz bloga: baziu.pl - oczywiście krytyczne i konstruktywne komentarze, milej widziane niż nieprzemyślane pochwały :)
Witajcie, po dłuższym czasie zaglądania wreszcie zdecydowałem się zarejestrować
Canonów od dawna i regularnie używałem, ale ostatnie 10 lat zasadniczo siedziałem w N. Z różnych względów zdecydowałem się na migrację do C i (na razie) nie żałuję.
W końcu ktoś z Kielc :D witamy!
Witam wszystkich forumowiczów.
Heej, witam wszystkich!
Siema!! Jestem Tu nowy i chciałbym się przywitać :) Tak więc witajcie wszyscy :P
Witam serdecznie wszystkich i pozdrawiam z Torunia :)
Witam Wszystkich serdecznie z Rzeszowa. W zasadzie jestem Nikoniarzem, ale ostatnio zostałem przypadkowo posiadaczem 40D, stąd moja obecność tutaj. Z analogów poza ruskimi, moją pierwszą świadomie nabytą lustrzanką był EOS 3000N :D
Witajcie, raczej amator fotografii a bardziej kolekcjoner stron - z fotografią związanych jak najbardziej ?
Hej hej, cześć wszystkim użytkowniczkom i użytkownikom ;)
Witam wszystkich użytkowników :)
Witam serdecznie wszystkich :)
Witam wszystkich :)
no siemka pozdrawiam Z Wawy !
Widzę że mój post powitalny zniknął przy przenoszeniu forum tak jak i moja zagadka #GTJ ;)
Witam wszystkich ponownie
Witam serdecznie administratorów i użytkowników. Wbrew opiniom malkontentów jest to kolejne forum, z którego można pozyskać wiele cennych informacji. Pozdrawiam!
Dzień dobry, lub dobry wieczór.
Nie jestem (już niestety studentem)
Fotografią zajmuję się amatorsko.
Tu się chwalę: https://www.instagram.com/kubatatulinski/
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich :)
Czesć Czarna =) i reszta ekipy
Również z małym opóźnieniem witam wszystkich.
Cześć!
Po wielu latach (chyba będzie już siedem ?) wracam do zabawy lustrzanką. Kiedyś posiadacz sprzętu Nikona, dziś ponownie zaczynam zabawę od Canonów.
Michał
Nie zapomniało.Pewne rzeczy czasem warto zacząć od początku.
Witam serdecznie.
Moja przygoda z fotografią zaczęła się, kiedy mogłem używać aparatu mojego ojca. Było to Fed5 z limitowanej edycji – tzw olimpijskiej, która miała miejsce w Moskwie.
W roku 1991 dostałem od ojca kolejny aparat – była to lustrzanka Pentax MX z obiektywem 50 mm f/1.7. Od tego momentu skupiałem się na aparatach tej firmy. Mam wciąż kilka korpusów analogowych wraz z odpowiednimi obiektywami, a cyfrowe znalazły nowych właścicieli.
Przygoda z Canonem zaczęła się od modelu 20D, który po dzień dzisiejszy jest ze mną. Potem przyszedł czas na Canona 5D (bardzo zacny aparat, och – gdyby on miał użyteczne ISO 6400, nie chcę innego aparatu), a na końcu tej wyliczanki stoi 6D. Do tego trochę obiektywów i lampa. Aaa, zapomniałem – jest jeszcze Canon EOS 33.
Jestem totalnym amatorem z zacięciem do krajobrazów, a szczególnie Roztocza. Moimi ulubionymi kadrami są zapomniane i urocze zakątki Roztocza Wschodniego.
Jak wiemy z geografii, Roztocze Wschodnie rozpoczyna się mniej więcej w okolicy Szumów na rzece Tanew, a kończy się na Wysokim Zamku we Lwowie.
Mam nadzieję, że moja obecność na Forum pozwoli mi brać udział w dyskusjach, nie tylko o sprzęcie ale i też o zdjęciach.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie – Tomek.
Witam wszystkich Marek z tej strony. Województwo ślaskie. Początkujący fotograf amator :)
Witam wszystkich forumowiczów,
od wielu lat pasjonuję się fotografią, pierwszym aparatem jaki wpadł mi w ręce, był Canon PowerShot A530, którego mam do dziś. Niestety zaczyna trochę szwankować :( jednak strasznie go lubię i będę korzystać do ostatniego "pstryknięcia". Canon, Canon i tylko Canon,
pozdrawiam serdecznie,
Maja
Witam wszystkich :) cieszę się, że mogłem tu dołączyc :)
cześć wszystkim :)
Witam wszystkich bardzo serdecznie!
Witam wszystkich, jestem początkującym fotografem.
Hejka wam ;)
Cześć Wojtek z tej strony, planuje kupno pierwszego aparatu i chciałbym, w koncu nauczyć się fotografować bo na razie to robię zdjęcia jak każdy bez zastanowienia. Poszukje sprzetu na początek w miarę przystepnej cenie.
Witamy wszystkich nowych uczestników forum! Cóż za wysyp nowych twarzy! Administracja działa. Szkoda, że większości z Was nigdy więcej nie zobaczymy :-) Nikoniarski trend.
:roll:
Akurat Ciebie o to nie podejrzewam :-) W ogóle mało jestem podejrzliwy, ale dziwnym trafem takie 4-5 postowe postaci całkiem niedawno nachodziły Nikoniarzy, a teraz przy próbie reanimacji CB pojawiają się tutaj. W zasadzie nie moja broszka, bo jakoś to napędzać trzeba, ale w zbieg okoliczności też nie wierzę :-)
Witam wszytskich forumowiczów ;)
Witamy kolejne alter ego Administracji;)
Witam. Jestem z Cieszyna. Zarejestrowałem się dopiero teraz, ale już od dawna chętnie zaglądałem na Wasze forum. Pozdrawiam.
Witam na forum najlepszej, niezawodnej marki Canon, miałam już kilka aparatów i zawsze tylko Canon, pozdrawiam Hanna
Cześć Wam :)
Jako nowy użytkownik chciałbym się wszystkim przedstawić. Jestem Darek, uwielbiam spędzać czas aktywnie, dużo podróżuję. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Dzień dobry :) Jestem Mateusz, mam 33 lata, pochodzę z Knurowa :)
WItam wszytskich forumowiczów ciesze sie ze trafilem na to forum juz dowiedzialem sie wielu informacji pozdrawiam Adam ;)